GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-21-2013, 22:10   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Age: 38
Posts: 20
Member: 157223
Status: Offline
Thanks Meter: 2
AT&T Galaxy Mini S3 G730A UNLOCK?!?

I was able to do Tmobile Ver. of the model T599 by rooting manually before. But G730a doesn't keeps getting an error when I tried to unlock it. Any solution to this?
  Reply With Quote
Old 10-22-2013, 11:40   #2 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 14,649
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 117,769
send me pm with your sonork id.
  Reply With Quote
Old 10-29-2013, 20:22   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Age: 38
Posts: 20
Member: 157223
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Works perfect using Samsung Tool 16.1 on a rooted G730a!! Thanks blang for quickly working on the model!
  Reply With Quote
Old 11-11-2013, 17:02   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 207
Member: 11352
Status: Offline
Thanks Meter: 3
not working for me , after unlock, imei became /00 and and after imei repair , no network
  Reply With Quote
Old 11-13-2013, 14:57   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 207
Member: 11352
Status: Offline
Thanks Meter: 3
After some research I found that somehow mmcblk0p17 got corrupted ( filled with 00 ). Restored all the 3 blocks ( 11,12,17 ) from backup and the nvm , unlocked again and now all is ok .
  Reply With Quote
Old 11-20-2013, 21:24   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2005
Age: 34
Posts: 211
Member: 114443
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by joegsmro View Post
After some research I found that somehow mmcblk0p17 got corrupted ( filled with 00 ). Restored all the 3 blocks ( 11,12,17 ) from backup and the nvm , unlocked again and now all is ok .
can you teach me how to restore from backup and the nvm ? thank you !
  Reply With Quote
Old 03-30-2014, 06:41   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 67
Member: 2095200
Status: Offline
Sonork: zarak jan
Thanks Meter: 12
why G730A show root is ...false and other softwares show root done and set got rooted
  Reply With Quote
Old 03-30-2014, 06:50   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 67
Member: 2095200
Status: Offline
Sonork: zarak jan
Thanks Meter: 12
is that sometype of z3x bug
  Reply With Quote
Old 03-30-2014, 07:05   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 67
Member: 2095200
Status: Offline
Sonork: zarak jan
Thanks Meter: 12
G730A unlock problem
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


 



All times are GMT +1. The time now is 08:57.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.44773 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO