GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-04-2012, 21:22   #1 (permalink)
Freak Poster
 
fatafi's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: .::StarCodes::.
Posts: 149
Member: 1669858
Status: Offline
Sonork: 100.1609806
Thanks Meter: 27
Tutorial: How to do HARD RESET>>> LG P970??

THERE ARE MANY PEOPLE DO NOT KNOW HOW TO do Hard Reset.
One day, I've been all day trying to do HARD RESET but I can't.
But Z3X box have the solution:
1- Turn on the phone
2- conect phone to the box with cable GM750
3-Select KP100
4- Then Press: Factory reset
Then Toooooop the phone is......... clear




http://img72.imageshack.us/img72/209/p9701.jpg


BR
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to fatafi For This Useful Post:
Old 04-17-2012, 16:18   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2010
Location: spain
Posts: 66
Member: 1302523
Status: Offline
Sonork: 100.1603955
Thanks Meter: 3
LG 2-3G Tool v2.4 build 00FA
supported models: 503

Port busy!
Elapsed: 0 secs. --> (v2.4 build 00FA)
  Reply With Quote
Old 04-21-2012, 19:13   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2011
Location: Valencia, Spain
Posts: 102
Member: 1655929
Status: Offline
Sonork: arafay67
Thanks Meter: 2
Thanks alot my friend it really work only the port busy problem i was facing too i just changed the cable once again thanks


LG 2-3G Tool v2.4 build 00FA
supported models: 503

*** Factory reset ***
Bad answer!
Elapsed: 2 secs. --> (v2.4 build 00FA)

*** Factory reset ***
Bad answer!
Elapsed: 2 secs. --> (v2.4 build 00FA)

*** Factory reset ***
Model: LGP97
SW Version: LGP970AT-01-V10b-208-01-JUL-08-2011+0
IMEI: 35970----------
Factory Reset Done!
Elapsed: 1 secs. --> (v2.4 build 00FA)
  Reply With Quote
Old 04-25-2012, 19:43   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 16
Member: 1318502
Status: Offline
Thanks Meter: 2
thats really great. it really worked i v tested good job done
  Reply With Quote
Old 05-02-2012, 11:51   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 329
Member: 749916
Status: Offline
Sonork: 1647914
Thanks Meter: 42
thats really great. its really worked i have tested good job done
  Reply With Quote
Old 05-03-2012, 02:03   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 628
Member: 372188
Status: Offline
Thanks Meter: 52
Also with lg rocker and cable gs102 works too...
  Reply With Quote
Old 06-12-2012, 08:17   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2005
Location: BAHOUAN
Posts: 2,971
Member: 118601
Status: Offline
Thanks Meter: 134
hwk select KP100 and it is done also with cable GS102
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to denard For This Useful Post:
Old 06-12-2012, 13:01   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2006
Location: Spain barcelona
Age: 34
Posts: 145
Member: 270913
Status: Offline
Sonork: 100.1652063
Thanks Meter: 18
Talking really works great man keep it up ....

Quote:
Originally Posted by fatafi View Post
THERE ARE MANY PEOPLE DO NOT KNOW HOW TO do Hard Reset.
One day, I've been all day trying to do HARD RESET but I can't.
But Z3X box have the solution:
1- Turn on the phone
2- conect phone to the box with cable GM750
3-Select KP100
4- Then Press: Factory reset
Then Toooooop the phone is......... clear




http://img72.imageshack.us/img72/209/p9701.jpg


BR
really works great man keep it up ............
  Reply With Quote
Old 07-04-2012, 20:50   #9 (permalink)
Freak Poster
 
marcopolod's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: on cloud
Posts: 227
Member: 543191
Status: Offline
Thanks Meter: 41
works perfect ! a tip: power on, just click FCRST.

Quote:
Originally Posted by denard View Post
hwk select KP100 and it is done also with cable GS102
  Reply With Quote
Old 07-05-2012, 01:18   #10 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 95
Member: 798845
Status: Offline
Thanks Meter: 19
LG 2-3G Tool v2.4 build 010C
supported models: 582

*** Factory reset ***
Bad answer!
Elapsed: 1 secs. --> (v2.4 build 010C)

*** Factory reset ***
Bad answer!
Elapsed: 1 secs. --> (v2.4 build 010C)

*** Factory reset ***
Bad answer!
Elapsed: 2 secs. --> (v2.4 build 010C)

*** Factory reset ***
Model: LGP97
SW Version: LGP970gAT-01-V20j-302-220-MAR-21-2012+0
IMEI: 3580660400322
Factory Reset Done!
Elapsed: 1 secs. --> (v2.4 build 010C)
  Reply With Quote
Old 10-05-2012, 13:54   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2003
Location: romania
Age: 38
Posts: 113
Member: 45811
Status: Offline
Thanks Meter: 2
work very well,tk!
  Reply With Quote
Old 10-21-2012, 11:11   #12 (permalink)
No Life Poster
 
MGT SOFTWARE's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: MX-KEY is the BEST NOKIA TOOL
Posts: 1,818
Member: 53263
Status: Offline
Sonork: gsm master
Thanks Meter: 234
it work with gt102 cable thank you all
  Reply With Quote
Old 10-29-2012, 11:13   #13 (permalink)
No Life Poster
 
s1emens's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Age: 34
Posts: 1,260
Member: 40602
Status: Offline
Thanks Meter: 107
yes...it's really really work.. very well....thank you bro..
  Reply With Quote
Old 11-22-2012, 09:28   #14 (permalink)
Freak Poster
 
CDMA_MONGOLIA's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: mongolia
Posts: 258
Member: 1662556
Status: Offline
Sonork: 100.1635040
Thanks Meter: 42
lg ku5900 reset done
  Reply With Quote
Old 11-25-2012, 20:50   #15 (permalink)
Product Supporter
 
.::StarCodes::.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 723
Member: 1744883
Status: Offline
Sonork: 100.1609806
Thanks Meter: 1,093
Good Job
And UseFull Thread
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 21:59.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.37700 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO