GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > IMEI or online Server Products > Gsmfather The Wholesale Unlocking Database

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-05-2009, 19:41   #1 (permalink)
Product Manager
 
:::GsmFather:::'s Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: USA N China
Posts: 2,255
Member: 24066
Status: Offline
Sonork: 100.9
Thanks Meter: 574
Donate money to this user
Blackberry VIP Revised And Updated Network List ( 5 Min-3 Hours. 11 Credits Only )


[Updated list as on 6th Feb 09

Only request codes from these networks.

Argentina - Claro
Aruba - Digicel
Australia - Vodafone
Austria - Mobilcom A1
Austria - T-Mobile
Barbados - Cable & Wireless
Belgium - Mobistar
Belgium - Orange
Bermuda - Digicel
Brazil - Tim
Brazil - Claro
Brazil - Vivo
Canada - Rogers
Chile - Movistar
Chile - Claro
Chile - Entel
China - China-Mobile
Colombia - Comcel
Czech Republic - 02
Czech Republic - Vodafone
Dominican Republic - Claro-Codetel
Dominican Republic - Claro
Dominican Republic - Orange
Ecuador - Porta
Ecuador - Movistar
Fiji - Vodafone
France - SFR
France - Orange
France - Bouygues
Gambia - Gamcel
Gambia - Africell
Germany - T-Mobile
Greece - Cosmote
Guadeloupe - Digicel
India - Airtel
India - Reliance
Ireland - 02
Italy - Telecom-Italia-Mobile
Jamaica - Mossel /Digicell
Jo-rdan - Etisalat
Mexico - Telcel
Mexico - Movistar
Mexico - T-Mobile
Netherlands - Vodafone
Netherlands - KPN
Pakistan - Mobilink
Panama - Cable & Wireless
Panama - Movistar Telefonica
Peru - Movistar
Philippines - Smart
Poland - PTK-Centertel/Orange
Portugal - Vodafone
Portugal - Movistar
Puerto Rico - Claro
Romania - Vodafone
Romania - Orange
Russian Federation - Beeline
Saint Vincent and the Grenadines - B-Mobile
Singapore - Starhub
Slovenia - SI.Mobil Vodafone
Spain - Orange
Spain - Vodafone
Spain - Movistar
Switzerland - Orange
Turkey - Turkcell
United Arab Emirates - Etisalat
United Kingdom - O2
United Kingdom - Vodafone
United Kingdom - T-Mobile
United Kingdom - Orange
United States - AT&T
United States - Verizon
United States - T-Mobile
United States - T-Mobile - Omnipoint
United States - Cellular One
United States - Cincinnati Bell
United States - Suncom
United States - Cingular
United States - Centennial Wireless
Venezuela - Movistar
Virgin Islands, U.s. - AT&T

update 18th Feb 2009

Argentina - Movistar
Argentina - Personal
Germany - 02
Jamaica - Cable & Wireless
Reunion - Orange
Saint Kitts and Nevis - Cable & Wireless
Saint Kitts and Nevis - Digicel
United States - Dobson-Cellular



Note: U Can Submit IMEI For Those Under ( Brand : BlackBerry > Operator )

BR
GsmFather Team.


How to know which operator is your blackberry locked to ?

To check vendor (operator) id Press group Key: ALT+Cap+H while you are in options/advanced options/applications

100 T-Mobile US
101 AWS
102 Cingular Wireless
103 Nextel
104 Sprint PCS
105 Verizon
106 Alltel
107 Rogers
109 BWA (Aliant/Sasktel)
111 MM02 DE
113 Telfort
114 T-Mobile DE/AU
115 TIM
116 Hutchison
117 Bouygues
118 SFR
119 Orange_France
120 VODAFONE (UK)
121 Telcel
122 Telstra
123 T-Mobile (UK)
124 Vodafone Germany
125 MM02 UK/IRL/NL
126 Telus
127 SMART
128 Starhub
129 Telefonica
130 Swisscom
131 Cable & Wireless
132 Vodafone (IT)
133 Vodafone (ES)
134 T-Mobile (NL)
135 Cincinnati Bell
136 Telefonica_LAM
137 Vodafone Austria
138 Vodafone Australia
139 Vodafone Ireland
140 Vodafone Sweden
141 CSL
142 Orange UK
143 Vodafone New Zealand
144 SingTel
145 Globe
146 Optus
147 Orange Mobistar
148 Vodafone_HU
149 Bharti
150 KPN
151 TIM_Greece
152 Proximus
153 Vodafone_Portugal
154 TIM_Brazil
155 BT_Mobile
156 Earthlink
158 E-Plus
159 BASE
160 Dobson
161 Vodafone_Egypt
162 Orange_Switzerland
164 Triton
165 Maxis
166 Vodafone_Denmark_(TDC)
167 MobileOne_(Voda_Singapore)
168 Vodacom
169 T-Mobile_PO
170 T-Mobile_CZ
171 T-Mobile_HU
173 MTN
174 Entel
175 Amena
176 SmarTone
177 TCS
178 Avea
179 F100
180 Turkcell
181 Partner
183 Orange_Global
186 Telkomsel
188 Vodafone_Greece
189 USCC
190 Mobilink
194 Voda_Luxembourg
195 Voda_Iceland
198 Vodafone_CZ
204 China_Mobile
205 Movilnet
209 Sympac
210 TIM_Argentina
212 Etisalat
214 AMX
215 Telefonica_Venezuela
217 Orange Romania
218 KTP
222 Mobitel Bulgaria
224 PCCW/Sunday
227 Mobily
229 Eurotel
230 Hutchison Essar

Last edited by :::GsmFather:::; 02-18-2009 at 15:26.
  Reply With Quote
Old 02-15-2009, 04:14   #2 (permalink)
No Life Poster
 
MR.PRESIDENT's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: naga city
Age: 43
Posts: 627
Member: 152821
Status: Offline
Thanks Meter: 67
but when I try to look for blackberry usa t-mobile it says 24 to 48 hours.Can we expect 5 min to 3 hours for this.thanks
  Reply With Quote
Old 02-15-2009, 05:34   #3 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
NadeemShahzad's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Age: 34
Posts: 4,223
Member: 132334
Status: Offline
Sonork: 100.87489
Thanks Meter: 1,193
Quote:
Originally Posted by MR.PRESIDENT View Post
but when I try to look for blackberry usa t-mobile it says 24 to 48 hours.Can we expect 5 min to 3 hours for this.thanks
U May Select This ( BlackBerry U.S.A. : T-Mobile 5 Min-12 Hours ) Not This
USA - T-Mobile [310 27-58-66-80]
  Reply With Quote
Old 02-17-2009, 04:57   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2008
Location: Sydney, Australia
Posts: 315
Member: 710795
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Hi,
I submitted a blackberry unlock request but I entered the wrong network. I entered Vodafone Australia instead of Vodafone UK. And now I have the wrong code. Do I need to pay again to get correct code? Or anyway to change?
  Reply With Quote
Old 02-17-2009, 09:35   #5 (permalink)
Product Manager
 
:::GsmFather:::'s Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: USA N China
Posts: 2,255
Member: 24066
Status: Offline
Sonork: 100.9
Thanks Meter: 574
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by one9 View Post
Hi,
I submitted a blackberry unlock request but I entered the wrong network. I entered Vodafone Australia instead of Vodafone UK. And now I have the wrong code. Do I need to pay again to get correct code? Or anyway to change?
yes you have to pay again. we dont have code generator. we also pay.
  Reply With Quote
Old 03-01-2009, 12:57   #6 (permalink)
No Life Poster
 
MR.PRESIDENT's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: naga city
Age: 43
Posts: 627
Member: 152821
Status: Offline
Thanks Meter: 67
how come I cannot submit imei on vip network blackberry vodaphone uk.when I click submit nothing happen,of course i have logs.
  Reply With Quote
Old 03-01-2009, 13:20   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 23
Member: 964022
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Black Berry Austria T-Mobile

You are writing AUSTRIA - T-Mobile in your post as one of the possible Networks for 11 Credits Only, 5 min - 3 hours.

But it can´t be choosen in the list in the gsm father software, and also not directly on the homepage.

How should i proceed with ordering the tmobile austria blackberry code for 11 credits?
  Reply With Quote
Old 03-02-2009, 15:23   #8 (permalink)
Product Manager
 
:::GsmFather:::'s Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: USA N China
Posts: 2,255
Member: 24066
Status: Offline
Sonork: 100.9
Thanks Meter: 574
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by schaba View Post
You are writing AUSTRIA - T-Mobile in your post as one of the possible Networks for 11 Credits Only, 5 min - 3 hours.

But it can´t be choosen in the list in the gsm father software, and also not directly on the homepage.

How should i proceed with ordering the tmobile austria blackberry code for 11 credits?
Try again now. there was a little problem which now fixed.
  Reply With Quote
Old 03-02-2009, 21:46   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 23
Member: 964022
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Black Berry Austria T-Mobile

Quote:
Originally Posted by :::GsmFather::: View Post
Try again now. there was a little problem which now fixed.
I have just tried. It still is not listed. Could you please check it again?
  Reply With Quote
Old 03-03-2009, 05:10   #10 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
NadeemShahzad's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Age: 34
Posts: 4,223
Member: 132334
Status: Offline
Sonork: 100.87489
Thanks Meter: 1,193
You Are Using Web Panel Or GsmFather Client ?


Quote:
Originally Posted by schaba View Post
I have just tried. It still is not listed. Could you please check it again?
  Reply With Quote
Old 03-03-2009, 19:43   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 23
Member: 964022
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by NadeemShahzad View Post
You Are Using Web Panel Or GsmFather Client ?
i have tried both. Austria - T-Mobile is not listed.
  Reply With Quote
Old 03-03-2009, 20:17   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,840
Member: 455304
Status: Offline
Thanks Meter: 345
what happen to sprint operator didn't that on the list for say phone like blackberry 8830 and 9530...
  Reply With Quote
Old 03-04-2009, 16:23   #13 (permalink)
Product Manager
 
:::GsmFather:::'s Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: USA N China
Posts: 2,255
Member: 24066
Status: Offline
Sonork: 100.9
Thanks Meter: 574
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by shawn4life View Post
what happen to sprint operator didn't that on the list for say phone like blackberry 8830 and 9530...
Sprint not supported with this service. for 9530 you can try with "any blackberry any operator" 8830 codes not in database as tested many times.
  Reply With Quote
Old 03-06-2009, 20:16   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 23
Member: 964022
Status: Offline
Thanks Meter: 10
Black Berry T-Mobile Austria

Quote:
Originally Posted by :::GsmFather::: View Post
Try again now. there was a little problem which now fixed.
It is still not solved. on the list in thread Tmobile Austria Blackberry solution by operator for 11 Credits is listed, but still not online or in the software. What happened?
  Reply With Quote
Old 03-07-2009, 07:58   #15 (permalink)
Product Manager
 
:::GsmFather:::'s Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: USA N China
Posts: 2,255
Member: 24066
Status: Offline
Sonork: 100.9
Thanks Meter: 574
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by schaba View Post
It is still not solved. on the list in thread Tmobile Austria Blackberry solution by operator for 11 Credits is listed, but still not online or in the software. What happened?
Check now. you should be able to see it.

Regards
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webster's New World Medical Dictionary, Fully Revised and Updated IPMART ipmart WebShop 0 10-15-2009 06:00
The Family of Adoption: Completely Revised and Updated IPMART ipmart WebShop 0 10-06-2009 07:10
bb5 pb with unlock and now sting after 5 min! viny_gsm Nokia Hardware & Hardware Repair 3 03-14-2009 11:11
[30-01-09] BlackBerry VIP in Realtime: +9 Networks UnlockBase.com UnlockBase 0 02-12-2009 00:22
BlackBerry VIP Network By IMEI In 5 Min-3 Hours. 11 Credits Only. More Operators Now NadeemShahzad Gsmfather The Wholesale Unlocking Database 34 02-03-2009 20:25

 



All times are GMT +1. The time now is 14:00.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.61245 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO