GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > IMEI or online Server Products > Gsmfather The Wholesale Unlocking Database

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-26-2008, 08:15   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2004
Age: 39
Posts: 1,267
Member: 93610
Status: Offline
Thanks Meter: 45
myW-7 HOW TO ENTER NETWORK CODE


Hi mates i have myW-7 to unlock and i recived network unlock code but i unable to enter the code i tryed to find but no luck please enybody can u help me? when i insert sim its saying SIM NOT ALLOWED


THANKS
NASMI
  Reply With Quote
Old 03-26-2008, 10:18   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: Sahiwal Punjab , Pakistan
Posts: 2,897
Member: 123133
Status: Offline
Sonork: 100.999
Thanks Meter: 911
Quote:
Originally Posted by Nasmi View Post
Hi mates i have myW-7 to unlock and i recived network unlock code but i unable to enter the code i tryed to find but no luck please enybody can u help me? when i insert sim its saying SIM NOT ALLOWED


THANKS
NASMI


How to enter my Unlock Code on Sagem ?
Model : Sagem My-S7

1 - Switch ON your phone without SIM Card,
2 - Compose : *#*#CODE# and press "Call" button.

Model : All Sagem

1 - Switch ON your phone with a not Allowed SIM Card,
2 - Phone will show "SIM VERROU"
3 - You can now enter the Unlock Code we send to you.

WARNING : if your mobile show "CODE POSTE" it's because you have a Security Code, can be 0000 or 1234 but we can't calculate this code with your IMEI because it's not code from Phone but code from the User of the Phone !

0000 or 1234 but we can't calculate this code with your IMEI because it's not code from Phone but code from the User of the Phone
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:Kuku:. For This Useful Post:
Old 03-26-2008, 12:08   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2004
Age: 39
Posts: 1,267
Member: 93610
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Hi thanks ur reply mate but my phone is myW-7 i tryed to enter the code its saying ONLY EMERGENCY CALL IS POSSIBLE whats wrong with my unlock please help me


THANKS
NASMI
  Reply With Quote
Old 03-26-2008, 12:52   #4 (permalink)
Product Manager
 
:::GsmFather:::'s Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: USA N China
Posts: 2,255
Member: 24066
Status: Offline
Sonork: 100.9
Thanks Meter: 574
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Nasmi View Post
Hi thanks ur reply mate but my phone is myW-7 i tryed to enter the code its saying ONLY EMERGENCY CALL IS POSSIBLE whats wrong with my unlock please help me


THANKS
NASMI

This Sagem model is SE based so please check with the SonyEricsson method and post the result.
  Reply With Quote
Old 03-26-2008, 14:14   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2004
Age: 39
Posts: 1,267
Member: 93610
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Hi thanks sir ur reply i tryed with sonyericson methode <**< yes but nothing happen please eanybody help me

THANKS
NASMI
  Reply With Quote
Old 03-27-2008, 09:11   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: Sahiwal Punjab , Pakistan
Posts: 2,897
Member: 123133
Status: Offline
Sonork: 100.999
Thanks Meter: 911
Switch ON your phone without SIM Card
*#*#CODE# and press "Call" button.


This Not Work ?
Are You Sure ?
  Reply With Quote
Old 03-27-2008, 09:28   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2004
Age: 39
Posts: 1,267
Member: 93610
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Quote:
Originally Posted by .:Kuku:. View Post
Switch ON your phone without SIM Card
*#*#CODE# and press "Call" button.


This Not Work ?
Are You Sure ?
Hi thanks ur reply i tryed but still same error message

THANKS
NASMI
  Reply With Quote
Old 09-03-2009, 11:32   #8 (permalink)
No Life Poster
 
serseg.gsm's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: there
Age: 14
Posts: 828
Member: 77394
Status: Offline
Thanks Meter: 117
i am confused the net code is 10 number
when i make *#*#10number# only emergency call shwon at call button when i make 11number unlock shown at call button !!

then i think the correct code is:
*#*#10number unlock code##
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to enter unlock codes in samsung s3650, not accept codes when i enter,why? svchost NSPRO 22 05-07-2014 11:00
HOW To ENTER NETWORK UNLOCK CODES (many new Brands/Phones updated) Ja\/\/aD Various 12 06-23-2011 20:59
how to enter network code blackberry 9630 (Answered) AllGsmStore MXKEY Blackberry Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 10 05-17-2011 11:35
myW-7 HOW TO ENTER NETWORK CODE Nasmi ARM9 BASED M62 / M62+ 0 03-31-2008 13:05

 



All times are GMT +1. The time now is 07:03.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.33011 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO