GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / iPhone 4S

iPhone 4 / iPhone 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-15-2014, 10:22   #1 (permalink)
Freak Poster
 
kpkgsm's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Pakistan
Age: 21
Posts: 330
Member: 2164664
Status: Offline
Sonork: 100.1654214
Thanks Meter: 114
Thumbs up 3194 error during flashing


whenever i m trying to restore iphone 4 it gives 3194 error i tried on other pc but still same problem.. any solution????? thnksss...
  Reply With Quote
Old 04-15-2014, 10:29   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2012
Location: Sargodha(Pakistan)
Posts: 237
Member: 1736467
Status: Offline
Sonork: 1613563
Thanks Meter: 46
use serch buton...... you just have to edit host... GoOD Luck
  Reply With Quote
Old 04-15-2014, 10:37   #3 (permalink)
Freak Poster
 
kpkgsm's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Pakistan
Age: 21
Posts: 330
Member: 2164664
Status: Offline
Sonork: 100.1654214
Thanks Meter: 114
How to edit Host i just dont know can u post Some Guideness here... if u dnt mind thnks
  Reply With Quote
Old 04-15-2014, 11:33   #4 (permalink)
No Life Poster
 
tolski's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,061
Member: 34750
Status: Offline
Thanks Meter: 177
flash it with 7.1.0 stock firmware and post results here
  Reply With Quote
Old 04-15-2014, 12:21   #5 (permalink)
Freak Poster
 
kpkgsm's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Pakistan
Age: 21
Posts: 330
Member: 2164664
Status: Offline
Sonork: 100.1654214
Thanks Meter: 114
Quote:
Originally Posted by tolski View Post
flash it with 7.1.0 stock firmware and post results here
i flash it with 7.1 upadate version but its showing me 3194 error i tried on 3 pc's but still same prblm my cable original itunes update version but still not working its showing connect to itunes on screen but when i try flash so it gives 3194 error...
  Reply With Quote
Old 04-15-2014, 14:42   #6 (permalink)
Super Moderator
 
~Leo~'s Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: [EgypT.Alex]
Age: 33
Posts: 4,990
Member: 224065
Status: Offline
Sonork: 100.1577902
Thanks Meter: 7,683
there's no need to change host file anymore with new itunes
make sure firewall isn't blocking itunes
if still the same i assume you have hardware problem since you already tried 3 pcs
try that and post results
__________________
USE "THANKS" Button.
Follow Forum Rules
Am offline in Vacation Don't PM me
  Reply With Quote
Old 04-15-2014, 14:46   #7 (permalink)
Freak Poster
 
kpkgsm's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Pakistan
Age: 21
Posts: 330
Member: 2164664
Status: Offline
Sonork: 100.1654214
Thanks Meter: 114
Quote:
Originally Posted by ~AhmedLeO~ View Post
there's no need to change host file anymore with new itunes
make sure firewall isn't blocking itunes
if still the same i assume you have hardware problem since you already tried 3 pcs
try that and post results
Firewall Is Disable But i Try it again nd again nd change cables Nd pc's But Still Same Prblm Any Way Thnks Bro I will Try It With hardware... THnks Again Ahmed Bro
  Reply With Quote
Old 04-15-2014, 15:12   #8 (permalink)
No Life Poster
 
.....::::GsmAdeel:::::.....'s Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: ...::IsLam::...
Posts: 1,712
Member: 767472
Status: Offline
Sonork: 100.1609877
Thanks Meter: 589
dell host file restart pc than check....
  Reply With Quote
Old 04-15-2014, 15:34   #9 (permalink)
Freak Poster
 
kpkgsm's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Pakistan
Age: 21
Posts: 330
Member: 2164664
Status: Offline
Sonork: 100.1654214
Thanks Meter: 114
Quote:
Originally Posted by .....::::GsmAdeel:::::..... View Post
dell host file restart pc than check....
Not Working But Bro Thnks For The Reply...
  Reply With Quote
Old 04-16-2014, 11:21   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: vietfones.vn
Posts: 23
Member: 546166
Status: Offline
Thanks Meter: 5
remove the main view has changed cpu gsm machine yet?
If cpu 8824, L2 connects the mass ..
  Reply With Quote
Old 04-17-2014, 18:21   #11 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 51
Member: 866160
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Quote:
Originally Posted by honda_mobile View Post
remove the main view has changed cpu gsm machine yet?
If cpu 8824, L2 connects the mass ..
what this means?
  Reply With Quote
Old 04-17-2014, 18:25   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Kish Island ,Iran
Posts: 17
Member: 789186
Status: Offline
Sonork: 100.1651352
Thanks Meter: 1
You get this error during flashing or befor starting flash?( Before apple logo with flashing status toolbar)


Sent from mehran_B WP Tapatalk
  Reply With Quote
Old 04-17-2014, 18:32   #13 (permalink)
No Life Poster
 
atiq022's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: morocco
Posts: 587
Member: 587405
Status: Offline
Sonork: 100.1681610
Thanks Meter: 149
Donate money to this user
use this hosts-
restar pc and try
  Reply With Quote
Old 04-18-2014, 07:20   #14 (permalink)
Freak Poster
 
kpkgsm's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Pakistan
Age: 21
Posts: 330
Member: 2164664
Status: Offline
Sonork: 100.1654214
Thanks Meter: 114
Quote:
Originally Posted by mehran_B View Post
You get this error during flashing or befor starting flash?( Before apple logo with flashing status toolbar)


Sent from mehran_B WP Tapatalk
i get 3194 error during flashing yah...
  Reply With Quote
Old 04-18-2014, 08:35   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Kish Island ,Iran
Posts: 17
Member: 789186
Status: Offline
Sonork: 100.1651352
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by kpkgsm View Post
i get 3194 error during flashing yah...

get shsh. With tiny umbrella and uncheck base band update start tss server and flash it







Post the result








Sent from mehran_B WP Tapatalk
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mehran_B For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 11:37.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.53757 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO