GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / iPhone 4S

iPhone 4 / iPhone 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-05-2011, 06:41   #1 (permalink)
Freak Poster
 
syakki2's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: North Korea
Posts: 236
Member: 1589313
Status: Offline
Sonork: ..
Thanks Meter: 34
is dis possible


install ANDRIOD in itouch ???
  Reply With Quote
Old 11-05-2011, 06:52   #2 (permalink)
No Life Poster
 
sweet4hamza's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Atif mobile,goal, faisalabad
Posts: 12,038
Member: 1434736
Status: Offline
Sonork: 100.1607275
Thanks Meter: 5,369
i think in ipod touch 2g you can do
  Reply With Quote
Old 11-06-2011, 08:50   #3 (permalink)
Freak Poster
 
syakki2's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: North Korea
Posts: 236
Member: 1589313
Status: Offline
Sonork: ..
Thanks Meter: 34
.................

Quote:
Originally Posted by sweet4hamza View Post
i think in ipod touch 2g you can do
i searched but could find only iphone 3G / 2G only
  Reply With Quote
Old 11-07-2011, 00:54   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2009
Location: Thailand
Posts: 114
Member: 1153277
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Its called idroid
u need to download one app from Cydia then it will download all required automatically
Note:- for 3g it run slowly
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my 8810 is phone locked ,can somebody please help duyphuc Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 18 12-23-2014 08:03
Is it possible to use the Nokia 6150 with the IR Port of a Toshiba Laptop? telefonman Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 02-13-2000 19:06
Change Bin-file in Nokia..possible?? BiG Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 11-20-1999 15:56
Silly question!! Why is it impossible to read out the mastercode of Nokia phones???? MyKe Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 09-26-1999 14:31


All times are GMT +1. The time now is 09:47.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25134 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO