GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / 4S

iPhone 4 / 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-15-2012, 07:04   #1 (permalink)
Freak Poster
 
GSM BROTHER's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: YOUR HEART
Posts: 187
Member: 1714224
Status: Offline
Thanks Meter: 13
How to downgrade modem firmware 05.16.07 to 5.13.04

I have 3gs ios 5.1.1 for unlock i need modem fimware 5.13.04 now have 5.16.07 ho to solve
  Reply With Quote
Old 10-15-2012, 08:34   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 32
Member: 1506502
Status: Offline
Thanks Meter: 1
install first Ipad baseband 06.15. then downgrade to 5.13.04, using redsnow 0.9.12b1 , and after that jailbreak and install ultrasn0w..
  Reply With Quote
Old 10-15-2012, 08:36   #3 (permalink)
Freak Poster
 
..::Tabrez khan::..'s Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Visakhapatanam, India
Posts: 334
Member: 1687888
Status: Offline
Thanks Meter: 31
You can't do that thing 1st you need to update baseband To iPad Baseband 1st i mean (6.15). Then you can downgrade baseband to 5.13...

Note :- Some phones dosn't support iPad baseband! That will Brick youre iPhone Check this thread before updaing BB
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f456...-info-1490277/

Br

Tabrez khan...
  Reply With Quote
Old 10-15-2012, 08:44   #4 (permalink)
Freak Poster
 
zeljko_c's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 435
Member: 407770
Status: Online
Thanks Meter: 15
Quote:
Originally Posted by ..::Tabrez khan::.. View Post
You can't do that thing 1st you need to update baseband To iPad Baseband 1st i mean (6.15). Then you can downgrade baseband to 5.13...

Note :- Some phones dosn't support iPad baseband! That will Brick youre iPhone Check this thread before updaing BB
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f456...-info-1490277/

Br

Tabrez khan...
Very intresting tips, whether iphone checker work properly, did you tested???
  Reply With Quote
Old 10-15-2012, 08:50   #5 (permalink)
Freak Poster
 
..::Tabrez khan::..'s Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Visakhapatanam, India
Posts: 334
Member: 1687888
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Cool

Quote:
Originally Posted by zeljko_c View Post
Very intresting tips, whether iphone checker work properly, did you tested???
Yeah for me iPhone checker works fine If You still having doubt about that you can open you're Phone And check that Phones BB chip http://forum.gsmhosting.com/vbb/f456...-info-1490277/

BR

Tabrez Khan..
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 14:19.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.21153 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO