GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / iPhone 4S

iPhone 4 / iPhone 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-14-2010, 21:57   #1 (permalink)
Banned
 
.:.GSM-ANGEL.:.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: GSM HEAVEN
Age: 31
Posts: 329
Member: 69984
Status: Offline
Thanks Meter: 170
How to upgrade iPhone 3GS from 4.1 to 4.2.1


I have iPhone 3Gs with 4.1 and I have already updated my iPhone's baseband its now 06.15.00..

Now I want to update it to IOS 4.2.1, and want to keep same baseband... I don't know what will be my baseband after updating to 4.2.1, or it will unlockable or not..

well, tell me someboday please, how to update iPhone3Gs with baseband 5.15 to IOS 4.2.1..
  Reply With Quote
Old 12-14-2010, 22:01   #2 (permalink)
Product Manager
 
darksman's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Under Dark Moon
Posts: 1,682
Member: 849979
Status: Offline
Sonork: 100.1603463
Thanks Meter: 923
Quote:
Originally Posted by .:.GSM-ANGEL.:. View Post
I have iPhone 3Gs with 4.1 and I have already updated my iPhone's baseband its now 06.15.00..

Now I want to update it to IOS 4.2.1, and want to keep same baseband... I don't know what will be my baseband after updating to 4.2.1, or it will unlockable or not..

well, tell me someboday please, how to update iPhone3Gs with baseband 5.15 to IOS 4.2.1..
why would you upgrade to 4.2.1 as this fw is tethered after JB stay on 4.1 6.15
  Reply With Quote
Old 12-14-2010, 22:03   #3 (permalink)
Freak Poster
 
ozanah's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: some where in europe
Posts: 253
Member: 752357
Status: Offline
Sonork: miker cellular centre
Thanks Meter: 22
Donate money to this user
u can upgrad it and keep ur baseband because i did it too.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ozanah For This Useful Post:
Old 12-14-2010, 22:22   #4 (permalink)
Banned
 
.:.GSM-ANGEL.:.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: GSM HEAVEN
Age: 31
Posts: 329
Member: 69984
Status: Offline
Thanks Meter: 170
Quote:
Originally Posted by darksman View Post
why would you upgrade to 4.2.1 as this fw is tethered after JB stay on 4.1 6.15
Its a personal reason,, well if you knows any solution please read my question and reply (tested solution only)
  Reply With Quote
Old 12-14-2010, 22:25   #5 (permalink)
Banned
 
.:.GSM-ANGEL.:.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: GSM HEAVEN
Age: 31
Posts: 329
Member: 69984
Status: Offline
Thanks Meter: 170
Quote:
Originally Posted by ozanah View Post
u can upgrad it and keep ur baseband because i did it too.
what is procedure? is it normal usual way to upgrade form Itunes?
  Reply With Quote
Old 12-14-2010, 22:28   #6 (permalink)
Freak Poster
 
ozanah's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: some where in europe
Posts: 253
Member: 752357
Status: Offline
Sonork: miker cellular centre
Thanks Meter: 22
Donate money to this user
give some details for that i'phone and i'll show u how to upgrad it to 4.2.1 baseband 06.15before u must get a itunes 10.1 and redsnow 0.9.6b6 don't forget firmware 4.2.1 and his 4.2.1 custom firmware.
  Reply With Quote
Old 12-14-2010, 22:30   #7 (permalink)
Freak Poster
 
ozanah's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: some where in europe
Posts: 253
Member: 752357
Status: Offline
Sonork: miker cellular centre
Thanks Meter: 22
Donate money to this user
put it on dfu mode with redsnow to skip all error 1015
  Reply With Quote
Old 12-15-2010, 21:33   #8 (permalink)
Banned
 
.:.GSM-ANGEL.:.'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: GSM HEAVEN
Age: 31
Posts: 329
Member: 69984
Status: Offline
Thanks Meter: 170
I tried to upgrade with Itunes, its gives error and then my phone got stuck apple logo and some time in recovery mode.. please give a solution but perfect
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need software upgrade for Nokia 5110 ptkrf Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 30 02-24-2016 09:21
DES key Driver black Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 02-08-2014 03:50
8810 mbus-cable zfrank Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-19-1999 13:12


All times are GMT +1. The time now is 23:11.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.30013 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO