GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / 4S

iPhone 4 / 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-23-2013, 12:20   #16 (permalink)
No Life Poster
 
waqas317's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Attock City
Age: 25
Posts: 547
Member: 1147735
Status: Offline
Sonork: 100.1623433
Thanks Meter: 127
Quote:
Originally Posted by UnLock_Kode View Post
try to update Baseband 6.1.5 then check

not Sure but you can try hopefully work


i already try

if iphone 3gs 6.1.3 untethered post here
  Reply With Quote
Old 04-23-2013, 15:44   #17 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 29
Member: 1210657
Status: Offline
Thanks Meter: 2
any news about untethered jailbreak
  Reply With Quote
Old 04-23-2013, 19:33   #18 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 204
Member: 1318873
Status: Offline
Thanks Meter: 17
Quote:
Originally Posted by waqas317 View Post
i have 3gs factory unlock phone i try update and downgrade basband but still searching
if you have 3gs factory unlock you must restore it with official firmware and activate via itunes after that you can enter cydia with redsnow 9.15.b3 but a thetred jailbraik any baseband because your basebande is unlocked from apple
  Reply With Quote
Old 04-23-2013, 19:57   #19 (permalink)
No Life Poster
 
waqas317's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Attock City
Age: 25
Posts: 547
Member: 1147735
Status: Offline
Sonork: 100.1623433
Thanks Meter: 127
Quote:
Originally Posted by jalal1231986 View Post
if you have 3gs factory unlock you must restore it with official firmware and activate via itunes after that you can enter cydia with redsnow 9.15.b3 but a thetred jailbraik any baseband because your basebande is unlocked from apple
Do you have offical firmware DL link
  Reply With Quote
Old 04-24-2013, 06:57   #20 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2012
Location: Roxas City, Capiz, Philippines
Posts: 62
Member: 1735887
Status: Offline
Sonork: Oxord Computers
Thanks Meter: 8
is their other solution or ways to unlock iphone 4??
except factory unlock.....
or can you unlock any iphone using the imei only....
thanks.....
  Reply With Quote
Old 04-24-2013, 07:17   #21 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 101
Member: 815371
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Hello,

Need some help to update iPhone 5 6.0.1 to 6.1.2...?

i tried many times with modified host files on 3 different PC and MAC.

how to do this...plzZ guide...?

ThanxX
  Reply With Quote
Old 04-24-2013, 07:31   #22 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2012
Location: Roxas City, Capiz, Philippines
Posts: 62
Member: 1735887
Status: Offline
Sonork: Oxord Computers
Thanks Meter: 8
is their an other solution to unlock i phone 4 except factory unlock??

help me please....
or a factory unlock using the imei only....
thanks....
  Reply With Quote
Old 04-28-2013, 22:03   #23 (permalink)
Freak Poster
 
miniman0's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 101
Member: 120907
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Anyone got this to work as stated yet ?
  Reply With Quote
Old 04-29-2013, 07:07   #24 (permalink)
No Life Poster
 
waqas317's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Attock City
Age: 25
Posts: 547
Member: 1147735
Status: Offline
Sonork: 100.1623433
Thanks Meter: 127
Quote:
Originally Posted by rey mark View Post
is their an other solution to unlock i phone 4 except factory unlock??

help me please....
or a factory unlock using the imei only....
thanks....
yes..only factory unlock is a best solution
  Reply With Quote
Old 04-29-2013, 07:39   #25 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2012
Location: Roxas City, Capiz, Philippines
Posts: 62
Member: 1735887
Status: Offline
Sonork: Oxord Computers
Thanks Meter: 8
is their any solution except factory unlock???
using sofware like ultrasn0w???
  Reply With Quote
Old 04-29-2013, 07:45   #26 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2012
Location: Roxas City, Capiz, Philippines
Posts: 62
Member: 1735887
Status: Offline
Sonork: Oxord Computers
Thanks Meter: 8
ios 6.1.3 on iphone 3gs sucessfull unlock using ultrasn0w

Quote:
> update your iphone to ios6.1.3 using custom firmware
use latest version of sn0wbreeze ( select don't activate )
> activate youre iphone using redsn0w (update ipad baseband)
open redsn0w latest version
extras > select ipsw( browse ios 6.0 )
back then select jailbreak
select install ipad baseband
follow on screen instruction
>once activated, open ibooty created by sn0wbreeze
>follow instruction
>now you're jailbroken
>open cydia, add soure(http//:repo666.ultrasn0w.com)
>install ultrasn0w
>restart and you're done.....


this process is tested 100% working.......


100% working
tested by me.....
  Reply With Quote
Old 04-29-2013, 08:24   #27 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2011
Location: Muyie Hape
Posts: 164
Member: 1596237
Status: Offline
Sonork: DijeMuyie
Thanks Meter: 12
some error, this screen


help

  Reply With Quote
Old 04-29-2013, 10:30   #28 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2012
Location: Roxas City, Capiz, Philippines
Posts: 62
Member: 1735887
Status: Offline
Sonork: Oxord Computers
Thanks Meter: 8
if your baseband is 6.15 (ipad baseband)
you must downgrade from ipad baseband first before you can restore your iphone.........
  Reply With Quote
Old 04-29-2013, 13:29   #29 (permalink)
No Life Poster
 
NKhan_Gsm's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Afghanistan
Posts: 867
Member: 1646177
Status: Offline
Sonork: 100.1604654
Thanks Meter: 227
I want to restore a 3Gs with Customized firmware by Snow breeze it gives Error 1600 how I can restore with this Customized Firmware ?


WBR
  Reply With Quote
Old 04-30-2013, 02:01   #30 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2012
Location: Roxas City, Capiz, Philippines
Posts: 62
Member: 1735887
Status: Offline
Sonork: Oxord Computers
Thanks Meter: 8
Quote:
Originally Posted by NKhan_Gsm View Post
I want to restore a 3Gs with Customized firmware by Snow breeze it gives Error 1600 how I can restore with this Customized Firmware ?


WBR
if your baseband is upgraded to ipad baseband(6.15)
you must downgrade it first....
use the latest redsn0w to downgrade your baseband...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 03:59.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.33365 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO