GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / iPhone 4S

iPhone 4 / iPhone 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-14-2010, 21:41   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 4
Member: 1288537
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Iphone 3gs donīt reboot


i try with boot tethered right now than it starts but , after start cydia an istall it must restar device but dosentī
  Reply With Quote
Old 12-14-2010, 21:58   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2004
Location: Portugal
Age: 45
Posts: 104
Member: 68771
Status: Offline
Thanks Meter: 1
For me tooo the same problem stuck in that stage...
  Reply With Quote
Old 12-15-2010, 07:00   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2007
Location: Mumbai, India
Age: 36
Posts: 423
Member: 513417
Status: Offline
Thanks Meter: 83
dear i face same prob befor but i got solution

download tinyumrela n stast server
download redsnow press brows chose restore file press yes or no press next
now check only just enter pwned dfu mode right now press next folow step then finish it

now open itunes n press shift key from key boad n chose restore file again n press restore

its 100% work
  Reply With Quote
Old 12-15-2010, 17:30   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 4
Member: 1288537
Status: Offline
Thanks Meter: 0
thanks for your help but it doesent work, may i think i do some thing wrog
can give me exact instroction please
  Reply With Quote
Old 12-16-2010, 23:21   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 4
Member: 1288537
Status: Offline
Thanks Meter: 0
thanks for your help but it doesent work, may i think i do some thing wrog
can give me exact instroction please
  Reply With Quote
Old 12-17-2010, 03:26   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 5
Member: 296411
Status: Offline
Thanks Meter: 0
thanks for your help

[IMG]http://mahamadoca.*******.com/[/IMG][IMG]http://mahamadoca1.*******.com/[/IMG][IMG]http://mahamadoca2.*******.com/[/IMG][IMG]http://mahamadoca3.*******.com/[/IMG][IMG]http://mahamadoca4.*******.com/[/IMG][IMG]http://mahamadoca5.*******.com/[/IMG][IMG]http://mahamadoca6.*******.com/[/IMG][IMG]http://mahamadoca7.*******.com/[/IMG][IMG]http://mahamadoca8.*******.com/[/IMG][IMG]http://mahamadoca9.*******.com/[/IMG]
  Reply With Quote
Old 12-17-2010, 06:00   #7 (permalink)
Freak Poster
 
reeza khan's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: ........
Age: 36
Posts: 460
Member: 662751
Status: Offline
Thanks Meter: 27
check this thread,u will helped.
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f456...fully-1152179/
  Reply With Quote
Old 12-17-2010, 07:40   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: sirsa
Age: 51
Posts: 254
Member: 123740
Status: Offline
Thanks Meter: 28
you have to charge battery manully after opening set
i hav done 3 times
  Reply With Quote
Old 12-17-2010, 07:43   #9 (permalink)
Freak Poster
 
leong_ic's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: BALI
Posts: 225
Member: 1277441
Status: Offline
Sonork: 100.1601680
Thanks Meter: 8
don"t reboot device after unlocking via repo666
  Reply With Quote
Old 12-17-2010, 17:46   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 4
Member: 1288537
Status: Offline
Thanks Meter: 0
donīt work the modem software is 6.15 with ipad moden !! it doesent reboot after start cydia
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Phone code in A 35,but I don`t know...PLS Format1 x1x to x45/x50 5 01-30-2002 07:14
Timeport donīt power on Fludor Motorola Old Legacy (EMMI) 1 01-10-2002 01:48
3210 v6.00 reboots? no network... trafix Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 15 12-08-2001 17:57
DONīT LOOKS LIKE SOME OTHER PAGE..?? landy x1x to x45/x50 6 12-04-2001 14:21
i don`t know is this even possible nokiamanfromfinland Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 08-01-2001 06:30


All times are GMT +1. The time now is 08:09.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.33559 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO