GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / iPhone 4S


iPhone 4 / iPhone 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-31-2012, 23:02   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2009
Location: MKD
Age: 36
Posts: 394
Member: 939467
Status: Offline
Thanks Meter: 50
iphone 4 baseband problem


Hi to all,


I have baseband problem with iphone 4 with ios 5.0.1..

I flashed it with custom 5.0.1 to preserve baseband and unlock with gevey..

Phone worked perfect for couple of days and suddenly lost the baseband
(nothing is shown in modem firmware label)

I have tried to reflash it again with custome fw but still the same..

I have blobs for 4.3.5, tried to downgrade but I stuck with restore error (1) and couldn't fix it with redsnow or tinyumbrella..

I revived the iphone with custom fw 5.0.1 but I still have the problem

Any idea?

I dont want to restore it cause I wont be able to use it..
  Reply With Quote
Old 01-31-2012, 23:12   #2 (permalink)
No Life Poster
 
kamiran's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: could'nt found yet
Posts: 681
Member: 223973
Status: Offline
Thanks Meter: 150
restore with tinyumbrella tss server on and do check basebad update is enabled in tinyumbrella settings...if it don't help u r out f luck its a faulty unit .....

Br

[email protected]
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kamiran For This Useful Post:
Old 02-01-2012, 03:17   #3 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Jan 2012
Location: COOCHBEHAR,WB
Posts: 1,478
Member: 1714311
Status: Offline
Sonork: 100.1604096
Thanks Meter: 270
i think bb chip replacement is only solution coz i already tried all possible soft method
  Reply With Quote
Old 02-01-2012, 05:12   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.::kabir::.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: mobile solution
Posts: 811
Member: 638416
Status: Offline
Sonork: 100.1591787
Thanks Meter: 1,104
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by kamiran View Post
restore with tinyumbrella tss server on and do check basebad update is enabled in tinyumbrella settings...if it don't help u r out f luck its a faulty unit .....

Br

[email protected]
it is perfect solution
  Reply With Quote
Old 02-01-2012, 12:52   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2009
Location: MKD
Age: 36
Posts: 394
Member: 939467
Status: Offline
Thanks Meter: 50
Quote:
Originally Posted by .::kabir::. View Post
it is perfect solution
I constantly get error 2005 on restore..

how to bypass it?
  Reply With Quote
Old 02-01-2012, 13:07   #6 (permalink)
No Life Poster
 
tariq_h's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,152
Member: 896307
Status: Offline
Sonork: 0096
Thanks Meter: 230
Quote:
Originally Posted by Akvarius_Sistem View Post
I constantly get error 2005 on restore..

how to bypass it?
navigate to windows system32 to etc and find hosts
del 74.208.105.171 gs.apple.com
save change and try
  Reply With Quote
Old 02-01-2012, 15:32   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2009
Location: MKD
Age: 36
Posts: 394
Member: 939467
Status: Offline
Thanks Meter: 50
Quote:
Originally Posted by tariq_h View Post
navigate to windows system32 to etc and find hosts
del 74.208.105.171 gs.apple.com
save change and try
when TSS server is running I get 2005 error

I have deleted 74.208.105.171 gs.apple.com from hosts but still the same
  Reply With Quote
Old 02-01-2012, 15:56   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2009
Location: MKD
Age: 36
Posts: 394
Member: 939467
Status: Offline
Thanks Meter: 50
Quote:
Originally Posted by .::kabir::. View Post
it is perfect solution
When I flash the phone without starting TSS server only with
writing 74.208.105.171 gs.apple.com in host I'm able to flash 4.3.5 but I get error (1) and I cant fix it with tinyumbrella nor with redsnow 10b3

When I start TSS server and tick baseband update I get error (2005)

Any Idea?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Service Provider Lock 1-4 ? StompSC Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 06-27-2012 12:00
2,000 for 5110/6110 unlock software 1 2 3 4 Dean O'Grady Wanted Products 14 03-19-2005 10:52
I CAN UNLOCK 1,2,3,4 FOR ANY PHONE 40 (1+) -- 30 (20+) andrew bennett Main Sales Section 1 07-26-1999 20:33
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 01:44


All times are GMT +1. The time now is 11:14.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31554 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO