GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / iPhone 4S

iPhone 4 / iPhone 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-24-2014, 16:01   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2002
Location: INDIA
Age: 47
Posts: 662
Member: 16142
Status: Offline
Thanks Meter: 21
Iphone 4 help


hi
i phone 4 connect to i tunes
kindly check images help how to fix.
BR
Attached Images
File Type: jpg IMG_1.jpg (446.2 KB, 32 views)
File Type: jpg IMG_2.jpg (614.6 KB, 24 views)
  Reply With Quote
Old 12-24-2014, 17:33   #2 (permalink)
Moderator
 
loca|host's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Tunisia
Age: 36
Posts: 1,502
Member: 363451
Status: Offline
Sonork: 100.1577895
Thanks Meter: 780
Quote:
Originally Posted by murthy View Post
hi
i phone 4 connect to i tunes
kindly check images help how to fix.
BR
Seems like you got damaged baseband , try hacktivating it ( ssh then remove setup.app ) and look for your iPhone's info .
__________________
Regards,
Mehdi
  Reply With Quote
Old 12-26-2014, 07:52   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2002
Location: INDIA
Age: 47
Posts: 662
Member: 16142
Status: Offline
Thanks Meter: 21
HI
unable to hacktivating.
any solution please...........
  Reply With Quote
Old 12-26-2014, 10:16   #4 (permalink)
Moderator
 
loca|host's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Tunisia
Age: 36
Posts: 1,502
Member: 363451
Status: Offline
Sonork: 100.1577895
Thanks Meter: 780
Quote:
Originally Posted by murthy View Post
HI
unable to hacktivating.
any solution please...........
What error are you getting ??
unable to mount ?? or unsupported device ?
__________________
Regards,
Mehdi
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 17:42.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.21032 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO