GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / iPhone 4S

iPhone 4 / iPhone 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-16-2014, 12:20   #151 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: May 2010
Posts: 56
Member: 1311204
Status: Offline
Thanks Meter: 32

Hi. I`ve tested this on two different iphones, it was working fine on one of them.
On that phone when gecko starts the bruteforce i can see on the iphone screen a message "AppleKeyStore:Sending lock change" . On the other phone there is nothing like that on the iphone screen. Should i just wait or something is wrong ?

Thanks in advance.
  Reply With Quote
Old 07-19-2014, 11:08   #152 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 19
Member: 1875920
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Hello,

I wonder if this is safe on data that find on the phones ?
  Reply With Quote
Old 07-19-2014, 17:58   #153 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 19
Member: 1875920
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I tried, but after select IPSW i have message redsnow: "unexpected parameter 'and' " and after a another message with a list of command -i -j -e etc...

An idea on the source problem ?
  Reply With Quote
Old 07-21-2014, 20:54   #154 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: May 2010
Posts: 56
Member: 1311204
Status: Offline
Thanks Meter: 32
Quote:
Originally Posted by repacc View Post
I tried, but after select IPSW i have message redsnow: "unexpected parameter 'and' " and after a another message with a list of command -i -j -e etc...

An idea on the source problem ?
because the folder where your program and IPSW file has to be no longer than 8 symbols.
Just rename the folder to something like "iphone" and put it in the root.
  Reply With Quote
Old 07-21-2014, 21:02   #155 (permalink)
Freak Poster
 
haroon008's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 453
Member: 2062801
Status: Offline
Thanks Meter: 41
not work bro iphone 4
  Reply With Quote
Old 07-24-2014, 17:16   #156 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 19
Member: 2215269
Status: Offline
Thanks Meter: 1
iphone 4, passcode restor ios 7.1.2?
  Reply With Quote
Old 07-25-2014, 08:36   #157 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Dec 2013
Location: XK
Age: 21
Posts: 1,479
Member: 2089356
Status: Offline
Sonork: Threema: 3N5W6VV9
Thanks Meter: 511
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by Gody7 View Post
because the folder where your program and IPSW file has to be no longer than 8 symbols.
Just rename the folder to something like "iphone" and put it in the root.
yes you right, but even with that error , you just can ignore and modify buy your self
JUST OPEN RUN.BAT WITH NOTEPAD AND PASTE THIS

Quote:
redsn0w.exe -i "iPhone3,1_5.0.1_9A405_Restore.ipsw" -r ramdisk_by_Dainius87.dmg -k

kernel.patched

  Reply With Quote
Old 07-29-2014, 17:45   #158 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2009
Location: Lithuania
Posts: 226
Member: 1099349
Status: Offline
Thanks Meter: 100
there is solution out for iphone 4 with ios 7.1.1 and 7.1.2.

will make new ramdisk as soon as i can...
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to decco For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-31-2014, 22:46   #159 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2009
Location: Lithuania
Posts: 226
Member: 1099349
Status: Offline
Thanks Meter: 100
Just updated my iphone 4 rev 3,1 to ios 7.1.2 and added passcode to test... read without any problems....


so i dont know what is wrong with your devices...
  Reply With Quote
Old 08-01-2014, 08:59   #160 (permalink)
No Life Poster
 
DomnulV's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Bacau, Romania
Age: 45
Posts: 817
Member: 1447
Status: Offline
Thanks Meter: 51
No, something is not good....

two phone, same PC, cable, program, same day..

One 7.0.4 read code OK, another 7.1.1 can not read code...

Is not ramdisk trouble?

TNX,

Cris
  Reply With Quote
Old 08-02-2014, 07:28   #161 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2009
Location: Lithuania
Posts: 226
Member: 1099349
Status: Offline
Thanks Meter: 100
Quote:
Originally Posted by DomnulV View Post
No, something is not good....

two phone, same PC, cable, program, same day..

One 7.0.4 read code OK, another 7.1.1 can not read code...

Is not ramdisk trouble?

TNX,

Cris
i have made another ramdisk for iOS 7.1.1 and 7.1.2 but i dont have a phone to test on.. i tested on iphone 4 with ios 7.1.2 with old ramdisk and it worked....
  Reply With Quote
Old 08-02-2014, 09:31   #162 (permalink)
No Life Poster
 
DomnulV's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Bacau, Romania
Age: 45
Posts: 817
Member: 1447
Status: Offline
Thanks Meter: 51
OK, put here for test...

TNX,

Cris
  Reply With Quote
Old 08-02-2014, 12:13   #163 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: May 2010
Posts: 56
Member: 1311204
Status: Offline
Thanks Meter: 32
Quote:
Originally Posted by DomnulV View Post
No, something is not good....

two phone, same PC, cable, program, same day..

One 7.0.4 read code OK, another 7.1.1 can not read code...

Is not ramdisk trouble?

TNX,

Cris
Mate, it is not about the OS, i had 10 different iphones, every time when i restore them and put my own code , bruteforcer works.
The BIG problem is that it can not work when i need it to work, when some phone with passcode arrive and i have to remove it without restoring it.
  Reply With Quote
Old 08-02-2014, 12:22   #164 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: bulacan
Posts: 11
Member: 1048807
Status: Offline
Sonork: ronie2809
Thanks Meter: 1
i will try to my iphone 4 ...

hope working fine ...
  Reply With Quote
Old 08-06-2014, 18:06   #165 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 346
Member: 1705105
Status: Offline
Thanks Meter: 14
Quote:
Originally Posted by decco View Post
there is solution out for iphone 4 with ios 7.1.1 and 7.1.2.

will make new ramdisk as soon as i can...
Any news about the new ramdisk?

thanks.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 21:17.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31441 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO