GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / iPhone 4S

iPhone 4 / iPhone 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-13-2011, 13:42   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 435
Member: 1645194
Status: Offline
Thanks Meter: 72
Exclamation iphone 4 itunes give error 1013 when restore 4.3.5


i have iphone 4 factory unlocked stuck itunes and give error 1013 when trying restoring with version 4.3.5


[IMG]http://3.bp.********.com/_sQKJfsur-xg/S3AR1zoSgpI/AAAAAAAAAHQ/eoG-d8JEexU/s1600/iboot.png[/IMG]

and stuck on dfu mode when restoring with fw 4.3.3

i search and try many method but still on same stat

br
  Reply With Quote
Old 09-13-2011, 13:46   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Swazi_Gsm's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: jambuser (sarod)_swaziland_uk
Age: 35
Posts: 1,047
Member: 317494
Status: Offline
Sonork: 1000.1984
Thanks Meter: 184
error 1013 solution

look here lol
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Swazi_Gsm For This Useful Post:
Old 09-13-2011, 13:51   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 435
Member: 1645194
Status: Offline
Thanks Meter: 72
i do that's but still same problem error 1013

note : the problem caused after change speaker
  Reply With Quote
Old 09-13-2011, 14:07   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 1,067
Member: 1295985
Status: Offline
Thanks Meter: 86
Restore direct from itunes.
open itunes and click restore without holding shift.

but if you are edited host file , you cant restore again.

THY
  Reply With Quote
Old 09-13-2011, 14:11   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 435
Member: 1645194
Status: Offline
Thanks Meter: 72
i try that's also but give me same error also tried on other pc with clean host and no progress

also

tried restore with v 4.3.5 on dfu mode and start tss server on but give me error 1601
  Reply With Quote
Old 09-13-2011, 14:34   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Swazi_Gsm's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: jambuser (sarod)_swaziland_uk
Age: 35
Posts: 1,047
Member: 317494
Status: Offline
Sonork: 1000.1984
Thanks Meter: 184
Quote:
Originally Posted by gsm8775 View Post
i try that's also but give me same error also tried on other pc with clean host and no progress

also

tried restore with v 4.3.5 on dfu mode and start tss server on but give me error 1601
bro r u understanding what i m saying u still didnt get me edit ur host file forget tiny umbrella and what ever just delet gs.apple.com line in etc host file
u dont need to use umbrella
  Reply With Quote
Old 09-13-2011, 14:39   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Swazi_Gsm's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: jambuser (sarod)_swaziland_uk
Age: 35
Posts: 1,047
Member: 317494
Status: Offline
Sonork: 1000.1984
Thanks Meter: 184
Wink hi

look in picture suppose to be same as showen in picture your host file
Attached Images
File Type: jpg untitled.JPG (56.6 KB, 241 views)
  Reply With Quote
Old 09-23-2011, 20:13   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 20
Member: 706369
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Great

WORKED like charm


delete what you did from the hot file.


Quote:
Originally Posted by javidzone View Post
bro r u understanding what i m saying u still didnt get me edit ur host file forget tiny umbrella and what ever just delet gs.apple.com line in etc host file
u dont need to use umbrella
  Reply With Quote
Old 09-29-2011, 19:39   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 73
Member: 797309
Status: Offline
Sonork: tkzipo
Thanks Meter: 16
great solution

Quote:
Originally Posted by javidzone View Post
look in picture suppose to be same as showen in picture your host file
thanks brother..it worked fine..1000%% tested by me
  Reply With Quote
Old 09-30-2011, 02:47   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 22
Member: 1656686
Status: Offline
Thanks Meter: 2
how do you enter into host files?
  Reply With Quote
Old 09-30-2011, 03:35   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 8
Member: 1663647
Status: Offline
Sonork: 1
Thanks Meter: 0
go to c:/windows/system32/drivers/etc
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 12:26
Service Provider Lock 1-4 ? StompSC Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 06-27-2012 11:00
How unlock new nokia5110 version 5.20 ? Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 01-21-2011 06:45
I CAN UNLOCK 1,2,3,4 FOR ANY PHONE 40 (1+) -- 30 (20+) andrew bennett Main Sales Section 1 07-26-1999 19:33
How unlock Nokia version 5.20 Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 07-17-1999 17:35


All times are GMT +1. The time now is 05:12.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.45011 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO