GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / iPhone 4S


iPhone 4 / iPhone 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2015, 20:55   #16 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 39
Member: 1676326
Status: Offline
Thanks Meter: 1

I can put it into DFU mode with the battery disconnected, itunes finds the phone in DFU no serial no, but ITunes wont complete restore, error 21.
redsn0w detects the phone in DFU mode, and after using the tool for leaving recovery loop, it says restarting, but then I just see apple logo flash quickly, and this repeats itself every 15 sec.

And it gets warm just around the flash memory area.
  Reply With Quote
Old 04-28-2015, 21:02   #17 (permalink)
Freak Poster
 
salahmohammad's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Jerusalem, Palestine
Posts: 210
Member: 2386012
Status: Offline
Thanks Meter: 94
Did you solder new connectors on the motherboard for the battery? That can be the issue. Try to use a charged battery and turn on the phone without being plugged in charger see if the apple screen shows up.
  Reply With Quote
Old 04-28-2015, 21:30   #18 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 39
Member: 1676326
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I managed to put the phone into pwn DFU, and thereafter it actually completed a restore, it programmed firmware and baseband. All went well, but after completion it flashed apple logo and black screen.

However it actually booted, played a tune and got activated with Itunes which now recognizes it show serialno and pnone number.

Screen is black, but it responds to cable out and in, and in itunes I can see the batery is charged at 63%.

So I guess it is the screen connector afterall, I have tried with another lcd but the same problem.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 22:09.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.17270 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO