GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / iPhone 4S

iPhone 4 / iPhone 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-25-2016, 10:35   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Moscow
Posts: 18
Member: 2510154
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Question iPhone 4 permanently reboots after downgrade to iOS 6.1.2


I have iPhone 4 with well known error 0xE8000004 after update to iOS 7 and reset.
Today I've downgraded it to iOS 6.1.2 as described here w w w. geeksn0w. it/GeekGrade/windowsguide. html
(please remove spaces to use link, I have less than 10 posts, so I can't use active links)
Now it loads iOS 6.1.2 (with an old-style Apple logo) and I can see initial screen with "Slide Bar", but when I slide it, language selection menu displays for a moment and iphone reboots. Also I see "No Service", but valid SIM is installed.
Please check video to see the situation youtube. com/ watch?v=vtr-6edc3Yc (please remove spaces to view)
Many thanks for any help
  Reply With Quote
Old 01-25-2016, 19:43   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Moscow
Posts: 18
Member: 2510154
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Some additional info - result described in the first message appears when I use Windows 7 x32.
I've also tested redsn0w under Windows XP x32 and situation is not the same: now there is a pineapple sign on the screen each time I turn the phone on. And there is a normal progress when I turn the phone off.
Unfortunately, it also reboots after slide swiping (as shown on video above).
Anyway, I'll continue tests with different PC and OS.
  Reply With Quote
Old 01-25-2016, 20:48   #3 (permalink)
Product Manager
 
.::Gsmdenis::.'s Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 7,039
Member: 79315
Status: Offline
Thanks Meter: 5,095
Try using some jailbreak tools to jailbroke your phone :-)
  Reply With Quote
Old 01-26-2016, 08:49   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 22
Member: 2288673
Status: Offline
Thanks Meter: 5
no service because phone not activated yet, reason for reboots? your screen damaged, without home button it's not enough?
  Reply With Quote
Old 01-26-2016, 10:32   #5 (permalink)
No Life Poster
 
ribbentrop's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Ukraine
Age: 46
Posts: 4,132
Member: 40400
Status: Offline
Thanks Meter: 1,068
Quote:
Originally Posted by KotNitro View Post
Some additional info - result described in the first message appears when I use Windows 7 x32.
I've also tested redsn0w under Windows XP x32 and situation is not the same: now there is a pineapple sign on the screen each time I turn the phone on. And there is a normal progress when I turn the phone off.
Unfortunately, it also reboots after slide swiping (as shown on video above).
Anyway, I'll continue tests with different PC and OS.
It's a normal behavior of downgraded with that trick iphone 4. You can do nothing with it.
Next time use search in this forum
  Reply With Quote
Old 01-26-2016, 11:04   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Moscow
Posts: 18
Member: 2510154
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by sven630 View Post
no service because phone not activated yet, reason for reboots? your screen damaged, without home button it's not enough?
screen is Ok, only glass is damaged
home button is connected through appropriate flex, otherwise it is impossible to enter DFU
Quote:
It's a normal behavior of downgraded with that trick iphone 4. You can do nothing with it.
There are many sources say that way is OK. May be, it is closed now((
Do you mean that apple completely closed tricks with downgrades now?
Quote:
Next time use search in this forum
I have used it, of course))
  Reply With Quote
Old 01-26-2016, 15:04   #7 (permalink)
No Life Poster
 
ribbentrop's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Ukraine
Age: 46
Posts: 4,132
Member: 40400
Status: Offline
Thanks Meter: 1,068
Google it "downgrade iphone 4 without SHSH"
  Reply With Quote
Old 01-26-2016, 15:28   #8 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Feb 2015
Location: INDIA. JAI HIND
Posts: 105
Member: 2353263
Status: Offline
Sonork: +919836422676
Thanks Meter: 26
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by KotNitro View Post
I have iPhone 4 with well known error 0xE8000004 after update to iOS 7 and reset.
Today I've downgraded it to iOS 6.1.2 as described here w w w. geeksn0w. it/GeekGrade/windowsguide. html
(please remove spaces to use link, I have less than 10 posts, so I can't use active links)
Now it loads iOS 6.1.2 (with an old-style Apple logo) and I can see initial screen with "Slide Bar", but when I slide it, language selection menu displays for a moment and iphone reboots. Also I see "No Service", but valid SIM is installed.
Please check video to see the situation youtube. com/ watch?v=vtr-6edc3Yc (please remove spaces to view)
Many thanks for any help
1 bypass activation doing this

2 backup shshblobs with this

3 after backup creat costom rom with shshblobs like this

This salution work i do every time

Press thanks botton
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to nesar786 For This Useful Post:
Old 01-26-2016, 20:22   #9 (permalink)
No Life Poster
 
ribbentrop's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Ukraine
Age: 46
Posts: 4,132
Member: 40400
Status: Offline
Thanks Meter: 1,068
Bsht...
Have you ever tried backup blobs from 7.x. x firmware?
  Reply With Quote
Old 01-27-2016, 08:49   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Moscow
Posts: 18
Member: 2510154
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by nesar786 View Post
1 bypass activation
ssh_rd_rev04b . jar starts, I put device into DFU mode, but output stops here
Quote:
Exploit sent!
Preparing to load the ramdisk..
Ramdisk load started!
DFU device 'iPhone 4 (GSM)' connected
Ignoring same device iPhone 4 (GSM)
MobileDevice event: DfuDisconnect, 164c1227, 8930
MobileDevice event: DfuConnect, 164c1227, 8930
DFU device 'iPhone 4 (GSM)' connected
Ignoring same device iPhone 4 (GSM)
MobileDevice event: DfuDisconnect, 164c1227, 8930
MobileDevice event: RecoveryConnect, 164c1281, 8930
I see "Connect to iTunes" picture and no more changes...
Any version about a reason?
  Reply With Quote
Old 01-27-2016, 09:09   #11 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Feb 2015
Location: INDIA. JAI HIND
Posts: 105
Member: 2353263
Status: Offline
Sonork: +919836422676
Thanks Meter: 26
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by ribbentrop View Post
Bsht...
Have you ever tried backup blobs from 7.x. x firmware?
His phone is now on 6.1.2 thats why im tailng him to backup shshblobs
  Reply With Quote
Old 01-27-2016, 09:14   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Moscow
Posts: 18
Member: 2510154
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by nesar786 View Post
phone is now on 6.1.2
Yes, it's right.
By the way, I've tried to get shsh before bypassing activation. I got invalid blob with both iFaith and redsn0w...
  Reply With Quote
Old 01-27-2016, 09:16   #13 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Feb 2015
Location: INDIA. JAI HIND
Posts: 105
Member: 2353263
Status: Offline
Sonork: +919836422676
Thanks Meter: 26
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by KotNitro View Post
ssh_rd_rev04b . jar starts, I put device into DFU mode, but output stops here

I see "Connect to iTunes" picture and no more changes...
Any version about a reason?
Connect your device on i faith click ok

After that click (show available shsh caches server) and connect your phone to dfu mode

After that upload screen shot
  Reply With Quote
Old 01-27-2016, 09:46   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Moscow
Posts: 18
Member: 2510154
Status: Offline
Thanks Meter: 2
The forum does not allow me to load files for some reason((
Please wait, I'll put them online...
  Reply With Quote
Old 01-27-2016, 09:47   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Moscow
Posts: 18
Member: 2510154
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Please use these links to download screenshots
image 1
image 2
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 18:29.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37265 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO