GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / iPhone 4S

iPhone 4 / iPhone 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-20-2016, 21:14   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2015
Location: hacking world
Posts: 118
Member: 2462225
Status: Offline
Sonork: searching................
Thanks Meter: 70
Donate money to this user
iphone 4 when restored error 14 please healp me


iphone 4 when restored error 14 please healp me
  Reply With Quote
Old 06-21-2016, 06:25   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2015
Location: hacking world
Posts: 118
Member: 2462225
Status: Offline
Sonork: searching................
Thanks Meter: 70
Donate money to this user
problem solved...
.☺
  Reply With Quote
Old 06-24-2016, 04:29   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2013
Location: Canada
Age: 50
Posts: 158
Member: 2074110
Status: Offline
Sonork: 92458589.7230895
Thanks Meter: 9
well whAT WAS PROBLEM TELL US PLEASE DO thanks many much if you can but ya

sag
  Reply With Quote
Old 07-04-2016, 20:15   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2015
Location: hacking world
Posts: 118
Member: 2462225
Status: Offline
Sonork: searching................
Thanks Meter: 70
Donate money to this user
Its frimware problem
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to AndroidkingBD For This Useful Post:
Old 07-07-2016, 14:48   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2005
Location: turkya
Age: 40
Posts: 61
Member: 141155
Status: Offline
Thanks Meter: 6
u gange the softwer ? or dawnlod new soft
  Reply With Quote
Old 08-03-2016, 13:26   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2013
Location: limpbizkit
Posts: 62
Member: 1940376
Status: Offline
Sonork: since 1928
Thanks Meter: 11
woo

Quote:
Originally Posted by AndroidkingBD View Post
Its frimware problem

wooooooh ............
  Reply With Quote
Old 08-06-2016, 07:56   #7 (permalink)
Freak Poster
 
<<BEST>>'s Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: I N D I A
Posts: 127
Member: 2599891
Status: Offline
Thanks Meter: 46
Donate money to this user
Same issue with me eror 14 i change and pc also also but solve
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 14:30.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22796 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO