GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / 4S

iPhone 4 / 4S iPhone 4 / 4S

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-01-2013, 19:09   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 128
Member: 1877817
Status: Offline
Thanks Meter: 7
iPhone 4s error -1 Solution

Hi, i have iphone 4s before restore it was working fine...but now at the end of the restore process...iTunes giving me error -1..and phone is just showing iTunes with Cable sign...after that i have tryed different tricks that i have got from the forum...but i am not able to get rid of the iTunes error -1....if any body have any other solution regarding this issue kindly share here..thanks

i have already tryed following tricks

1- connect with tinyumbrella-6.12.00 and Click on Exit Recovery

2- Remove and change the battery and then restore

3- Replace charging port flex cable and try to restore
 
Old 04-01-2013, 19:13   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2007
Location: cebu city
Posts: 603
Member: 508157
Status: Online
Sonork: 0100.1627392
Thanks Meter: 50
bro try restore in itunes..not in ipsw..maybe can help u..
 
Old 04-01-2013, 19:18   #3 (permalink)
Freak Poster
 
UnReality's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 262
Member: 48396
Status: Offline
Thanks Meter: 74
Try to change PC, disable firewall and restore again. Or it can be HW problem too.

BR
 
Old 04-01-2013, 19:29   #4 (permalink)
No Life Poster
 
ribbentrop's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Ukraine
Age: 41
Posts: 3,527
Member: 40400
Status: Offline
Thanks Meter: 845
Search button works fine, just try it .
 
Old 04-01-2013, 20:56   #5 (permalink)
Freak Poster
 
mailhassan's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Naija
Posts: 231
Member: 23834
Status: Offline
Thanks Meter: 48
Quote:
Originally Posted by gsmexpert2013 View Post
Hi, i have iphone 4s before restore it was working fine...but now at the end of the restore process...iTunes giving me error -1..and phone is just showing iTunes with Cable sign...after that i have tryed different tricks that i have got from the forum...but i am not able to get rid of the iTunes error -1....if any body have any other solution regarding this issue kindly share here..thanks

i have already tryed following tricks

1- connect with tinyumbrella-6.12.00 and Click on Exit Recovery

2- Remove and change the battery and then restore

3- Replace charging port flex cable and try to restore
hey bro,
no perfect solution for any i-device on error -1 at the moment. has to do with a defective baseband chip. but ive tried heating up some ic on the board of an iphone4s that worked for a while. but still entered recovery by itself after a couple of weeks. now back to error -1 again. so u can try urs that way and post results.
cheers
 
The Following 3 Users Say Thank You to mailhassan For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 04-02-2013, 09:34   #6 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 59
Member: 275369
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Sorry dear, this is not real solution..............
 
Old 04-02-2013, 12:12   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2007
Location: tizi-ouzou
Posts: 143
Member: 432585
Status: Offline
Thanks Meter: 8
i have same iphone 4s error -1

i have same iphone 4s it was iphone desabled and when try to restore error -1 appear somtimes in other computer error 14 tried in windows 7 and xp in 3pc

any one have solution
 
Old 04-02-2013, 14:05   #8 (permalink)
No Life Poster
 
ringtons's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 728
Member: 97600
Status: Offline
Thanks Meter: 96
different cable worked for me
 
Old 04-03-2013, 09:34   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2007
Location: tizi-ouzou
Posts: 143
Member: 432585
Status: Offline
Thanks Meter: 8
tried 4 or five cable even one of them have only 20 cm long

tried 4 or five cable even one of them have only 20 cm long but no success i wounder if could to flash with custom firmware i will make a searche!
 
Old 04-03-2013, 09:49   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 237
Member: 219420
Status: Offline
Thanks Meter: 60
-1 hardware problem baseband cant write thats why you got -1 error
 
Old 04-03-2013, 10:09   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2007
Location: tizi-ouzou
Posts: 143
Member: 432585
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Quote:
Originally Posted by ikloveto View Post
-1 hardware problem baseband cant write thats why you got -1 error
thanks for answer then am i right to say flash with custom firmware to prevent or bypass base band when flash???
 
Old 04-03-2013, 10:24   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2013
Location: pakistan
Age: 25
Posts: 683
Member: 1899191
Status: Offline
Sonork: 100.1625109
Thanks Meter: 87
Quote:
Originally Posted by heartfelt27 View Post
thanks for answer then am i right to say flash with custom firmware to prevent or bypass base band when flash???
try to do this but i think this is not work all...........bcz BB is very importent.....when u flash it...........
 
Old 04-03-2013, 14:18   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 132
Member: 1527470
Status: Offline
Thanks Meter: 5
download fresh copy of firmware and restore again work for me 3 times
 
Old 04-03-2013, 14:34   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2003
Location: pakistan
Age: 38
Posts: 187
Member: 36550
Status: Offline
Sonork: 100.1605076
Thanks Meter: 7
no solution stilll
i also try iphone 4
when phone start restoring after a while it give -1 error
customer says i was updating my phone....
 
Old 04-03-2013, 22:40   #15 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 43
Member: 1893504
Status: Offline
Thanks Meter: 1
if anyone finds a solution to get the phone to boot even without a baseband i dont care i just wanna turn the damn thing on lol please pm me or post here
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 06:59.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.32726 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO