GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / iPhone 4S

iPhone 4 / iPhone 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-31-2017, 05:51   #1 (permalink)
Freak Poster
 
pawans's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: philippines
Posts: 345
Member: 346345
Status: Offline
Sonork: jhon18
Thanks Meter: 51
iphone 4s main and front camera not work.. help


good day,

i have an iphone 4s here the problem is no main and front camera the pcb is clean no indication for water damage.. when i set to panorama mode the main camera is working but in normal mode camera and video not work.. help how to solve this????


TIA
  Reply With Quote
Old 09-27-2017, 10:33   #2 (permalink)
Moderator
 
loca|host's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Tunisia
Age: 36
Posts: 1,502
Member: 363451
Status: Offline
Sonork: 100.1577895
Thanks Meter: 780
Quote:
Originally Posted by pawans View Post
good day,

i have an iphone 4s here the problem is no main and front camera the pcb is clean no indication for water damage.. when i set to panorama mode the main camera is working but in normal mode camera and video not work.. help how to solve this????


TIA
Try connecting only main camera , if problem persist try changing it .
__________________
Regards,
Mehdi
  Reply With Quote
Old 09-27-2017, 10:54   #3 (permalink)
No Life Poster
 
DEADBOOT's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: GREENHILLS
Posts: 619
Member: 467922
Status: Offline
Sonork: 100.1612115
Thanks Meter: 205
Donate money to this user
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by pawans View Post
good day,

i have an iphone 4s here the problem is no main and front camera the pcb is clean no indication for water damage.. when i set to panorama mode the main camera is working but in normal mode camera and video not work.. help how to solve this????


TIA
Remove that IC and Apply Jumper as shown picture below.

Tested many times.

BR.
Attached Images
File Type: jpg iPhone4s maincamera.jpg (31.3 KB, 24 views)
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 06:39.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.18337 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO