GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / iPhone 4S

iPhone 4 / iPhone 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2014, 11:55   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 87
Member: 2087782
Status: Offline
Thanks Meter: 6
iphone4s after replace screen alwase searching


iphone4s after replace screen alwase searching.i correct date and time update also but not solved when i remove sim emergence call work but with sim emer call also not work nothing happend when i use for call.any solution i replace 2 screen in one day and in both phone i face this tipe of problem.when i remove sim its dettect but when i again insert sim show insert sim untill i restart the phone
  Reply With Quote
Old 03-08-2014, 12:48   #2 (permalink)
No Life Poster
 
sunil1670's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: vadodara
Posts: 1,320
Member: 1849215
Status: Offline
Thanks Meter: 132
connect to itunes
dial 112
disconnect
restart
check
  Reply With Quote
Old 03-08-2014, 13:07   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2007
Location: at the top of u
Posts: 368
Member: 455794
Status: Offline
Sonork: 100.1591235
Thanks Meter: 61
set auto date and time to off state and enter manually to the correct current date and time i.e 08 mar 2014 if it the same
try to insert 64k sim i think you will get network then insert the previous sim
  Reply With Quote
Old 03-08-2014, 13:23   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 87
Member: 2087782
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by sunil1670 View Post
connect to itunes
dial 112
disconnect
restart
check
i do like ur instraction but not solved when i call 112 emergince call work but with sim alwase show searching
  Reply With Quote
Old 03-08-2014, 14:23   #5 (permalink)
No Life Poster
 
dyowei's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 697
Member: 324705
Status: Offline
Thanks Meter: 190
check your sim slot


...................
  Reply With Quote
Old 03-08-2014, 22:33   #6 (permalink)
Freak Poster
 
sokolibrahimi's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Inside Brain
Age: 34
Posts: 289
Member: 239956
Status: Offline
Thanks Meter: 66
Just connect iTunes or just change time correctly and region you live.....remove Sim Cart and insert again .....Except you did something wrong wile changing LCD something damaget or.........
  Reply With Quote
Old 03-09-2014, 18:23   #7 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 46
Member: 392243
Status: Offline
Thanks Meter: 6
i tunes conect proble salove

i tunes conect proble salove. Only soft ware releted problem not hardware
  Reply With Quote
Old 03-10-2014, 11:45   #8 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: ALGERIA
Age: 39
Posts: 54
Member: 250124
Status: Offline
Thanks Meter: 8
connect to itunes for syncing cause your date returned to 1970 . after that reboot your phone problem solved
  Reply With Quote
Old 03-11-2014, 09:15   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 87
Member: 2087782
Status: Offline
Thanks Meter: 6
[QUOTE=missou;10154685]connect to itunes for syncing cause your date returned to 1970 . after that reboot your phone problem solved[/QUOT
my problem not solved.i do all of these set date and time manually bot not solved alwase show searching.i connect with itune and update also but same
.i m 100% sure that it is not hardware daimej problem becoz today i again dissemble another iphone 4s after that it is also go in searching mode.i haved fase this type of problem in 4 but after set date and time network come but in 4s not solved
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 08:24.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.26726 seconds with 7 queries

SEO by vBSEO