GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-03-2008, 16:27   #1 (permalink)
Freak Poster
 
walidprestige's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: canada
Posts: 250
Member: 404967
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Unhappy 5310 rh-303 restart with out sim..help


hi to everybody i have two that goes off when dial 112 without sim.
thanks in advance
  Reply With Quote
Old 05-03-2008, 17:27   #2 (permalink)
No Life Poster
 
amol_sm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,929
Member: 343326
Status: Offline
Thanks Meter: 1,463
Try to format FFS with Infinity box.

Post result.
  Reply With Quote
Old 05-03-2008, 18:03   #3 (permalink)
No Life Poster
 
TUR@N ALAM's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: dhaka-Jatrabari 82/4
Posts: 1,511
Member: 705213
Status: Offline
Sonork: 100:1601195
Thanks Meter: 2,708
Thumbs down chines 5310 restart

chines 5310 rh-303open network restart but infinity formet it . no result
  Reply With Quote
Old 05-03-2008, 18:38   #4 (permalink)
Freak Poster
 
walidprestige's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: canada
Posts: 250
Member: 404967
Status: Offline
Thanks Meter: 31
I Try to format FFS complete+safe....
BUT NO RESULT
  Reply With Quote
Old 05-05-2008, 00:06   #5 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 21,543
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 178,289
May be damage PA. Try check current
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to unlock 5310 RM 303 version 3.63??? need help!!! ainne Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 2 09-30-2008 08:52
N73 work fine with out sim but hang with sim Maiwand khan Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 10 07-31-2008 18:07
5310 rh-303 pinout patric Infinity-Box 5 07-10-2008 09:42
How fix SIM Lock with-out Sim in MC922?(+) Baza Infineon C16X M51 & ARM7 M52 BASED 9 10-28-2004 23:33
x60 with out sim remain on / with sim onoff Moosani FuriouS II 3 09-22-2004 23:39

 



All times are GMT +1. The time now is 19:29.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.29381 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO