GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-15-2009, 11:15   #1 (permalink)
Freak Poster
 
mendis's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Sri Lanka
Posts: 110
Member: 221857
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Alfatel H1


i have alfatel H1 phone.when i try to on bluetooth aleays its indicating device busy.i flash software but fault same.rehot pcb fault same.please help me.
  Reply With Quote
Old 07-26-2011, 07:10   #2 (permalink)
Freak Poster
 
prabath manjula's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Rajanganaya (sri lanka)
Age: 36
Posts: 418
Member: 1156649
Status: Offline
Sonork: 1156649
Thanks Meter: 38
this one

http://4.bp.********.com/-AKUTxR5Qkg...0520111534.jpg
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
alfatel h1 white display omkarvitekar Infinity-Box 30 04-25-2010 16:58
Brand new Alfatel H1 show Insert sim.....(Both sim) amol_sm Chinese Models & Cloned Phones 7 01-23-2010 12:44
Alfatel H1 wannabemyne Chinese Models & Cloned Phones 0 05-08-2009 14:22
alfatel H1+ flash file need sigamani SpiderMan 0 05-07-2009 08:27
Can't calibrate touch sceen of Alfatel H1 amol_sm Infinity-Box 6 03-24-2009 17:10

 



All times are GMT +1. The time now is 04:04.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.21246 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO