GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-03-2010, 22:03   #31 (permalink)
No Life Poster
 
JONONItelecomô's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: PlashBari
Age: 31
Posts: 3,133
Member: 1076772
Status: Offline
Sonork: 100.1601881
Thanks Meter: 2,578
MY PHONE_M1-CPU-WT6226_LCD White

MY PHONE_M1-CPU-WT6226




File any body post


iam try

CPU ID SC6600L

FLASH OK BUT LCD White

PLZ ANY BODY POST

Flash File WITHOUT PASSWORD

thanks
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to JONONItelecomô For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-04-2010, 12:58   #32 (permalink)
Product Supporter
 
..::Gsmideazone::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Gsmhosting
Age: 22
Posts: 2,398
Member: 936020
Status: Offline
Sonork: 100.1611462
Thanks Meter: 1,016
my phone M11 all keypad working good but 7 key not work.allready make jumper with pcb an keypad board also change keypad board.pls advice me
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ..::Gsmideazone::.. For This Useful Post:
Old 08-05-2010, 09:16   #33 (permalink)
Freak Poster
 
mohamedsafi123's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: tamil nadu
Age: 28
Posts: 311
Member: 170244
Status: Offline
Thanks Meter: 402
Quote:
Originally Posted by Roni2000 View Post
my phone M11 all keypad working good but 7 key not work.allready make jumper with pcb an keypad board also change keypad board.pls advice me
this is mt62xx cpu problem pls try this section
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mohamedsafi123 For This Useful Post:
Old 08-23-2010, 23:31   #34 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Member: 1374009
Status: Offline
Thanks Meter: 1
hello i need some help badly

hello
i need some help if someone can help me
i just bought this j8 wifi java touch screen but not iphone this is a
china mobile phone and i would like to uninstall and install applications and games but i cant , can someone help me pls ...it seams that no one nows how

model name( flash disk )
manufacture (mediateck)
firmware version (6235)
plsssssssssssssssssssss help
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to joanne31 For This Useful Post:
Old 08-24-2010, 13:14   #35 (permalink)
Freak Poster
 
dust2dust's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Pilipinas
Posts: 385
Member: 1284799
Status: Offline
Sonork: 100.1649097
Thanks Meter: 82
nice thread sir.

do you have a solution for china mobile's TV ? there is a sound but no TV display. phone is working fine, only TV doesnt display but it has a sound.

thnx in advance
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dust2dust For This Useful Post:
Old 08-26-2010, 10:05   #36 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2010
Location: Almora
Age: 30
Posts: 276
Member: 1341683
Status: Offline
Sonork: 1431
Thanks Meter: 30
i have G'five 7630 ...

pls send me flash file...


pls help me...
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dreamboyoo7 For This Useful Post:
Old 08-26-2010, 16:34   #37 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 6
Member: 1379239
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Red face "not allow to dial"

Hi i kave the iphone i999 or MT 6235
I CANT call and i would like to have the engineer code !! I tried all the codes
i fount on net but no ones working
the only working code is *#0000# who is for default language!!
If you can help me ill be very thankfull
spiros
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to spirosmarmari For This Useful Post:
Old 09-03-2010, 15:47   #38 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 28
Member: 485117
Status: Offline
Thanks Meter: 4
hello,sir please help me. g-five w520 display broken, display changed,but appear onthe display reverse.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to alabakash For This Useful Post:
Old 09-05-2010, 12:12   #39 (permalink)
Freak Poster
 
mohamedsafi123's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: tamil nadu
Age: 28
Posts: 311
Member: 170244
Status: Offline
Thanks Meter: 402
Quote:
Originally Posted by alabakash View Post
hello,sir please help me. g-five w520 display broken, display changed,but appear onthe display reverse.
hi friend

this is 100% lcd problem reason lcd is not matching .. same line lcd available in market pls try again

reverse lcd match in top1 alfatel 44 pin lcds


best of luck
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to mohamedsafi123 For This Useful Post:
Old 09-06-2010, 08:42   #40 (permalink)
No Life Poster
 
choclate_'s Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: South Africa
Age: 25
Posts: 667
Member: 1323797
Status: Offline
Sonork: 100.1596855
Thanks Meter: 140
nktel master code

hi dear friend i have a clone nktel c2008

i want to reset user code but i forget so tell me right way to reset user code thanks

BR.inocent
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to choclate_ For This Useful Post:
Old 09-06-2010, 09:16   #41 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 34
Member: 354500
Status: Offline
Thanks Meter: 5
phone firmware problem

i have some china cell phones that not came with arabic and i need to add arabic but the arabic came inverted and also the sms in and out and the address book is inverted
you can help me please??
  Reply With Quote
Old 09-07-2010, 06:45   #42 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1
Member: 1377920
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Hello, Please help me with my china phone black berry imitation look likes 9700-D model of china phone, it keeps on restarting, even the battery is full charge. Please HELP!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jessgab For This Useful Post:
Old 09-07-2010, 09:50   #43 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: ireland
Posts: 14
Member: 1144324
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi
I have a Chinese dual Sim nokia n95 8gb changed the cover and now all i get when i power the phone on is a white screen
please help.......
  Reply With Quote
Old 09-07-2010, 10:42   #44 (permalink)
Freak Poster
 
mohamedsafi123's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: tamil nadu
Age: 28
Posts: 311
Member: 170244
Status: Offline
Thanks Meter: 402
Quote:
Originally Posted by choclate_ View Post
hi dear friend i have a clone nktel c2008

i want to reset user code but i forget so tell me right way to reset user code thanks

BR.inocent
hi

try with default user code lika [1122 5678 1234 0000] if not ok connect infinity goto service tab click read usercode.. or use safe formet solved ur problem




safi
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mohamedsafi123 For This Useful Post:
Old 09-07-2010, 10:45   #45 (permalink)
Freak Poster
 
mohamedsafi123's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: tamil nadu
Age: 28
Posts: 311
Member: 170244
Status: Offline
Thanks Meter: 402
Quote:
Originally Posted by jessgab View Post
Hello, Please help me with my china phone black berry imitation look likes 9700-D model of china phone, it keeps on restarting, even the battery is full charge. Please HELP!
hi'


use infinity safe or compleat formet
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need software upgrade for Nokia 5110 ptkrf Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-27-2014 21:31
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
New Nokia Software!!!!!!! Jefferson Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 48 05-12-2013 13:07

 



All times are GMT +1. The time now is 07:21.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.28196 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO