GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-31-2008, 01:01   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 76
Member: 751701
Status: Offline
Thanks Meter: 4
to all the member sir i have find one solution is this right or wrong


i have observe that any chinese lcd can be used in any set if the size is same is it true
according to me it all depend upon the flash file
i have observe in v88 i have seen 4 handset all the set have 4 type of lcd when i put from another set iit become blank and then i take the backup of the one handset and then i put the new lcd it come blank and when i put the backup of the same lcd file the lcd have come

this i have done in simoco sm 999 many sets if the circuit is same and if you have the backup of the file u can put that type of lcd
but first the lcd when we put is blank then we have to put the file from which the lcd have come
i want to say thatthis is a game of version is i am right
is my theory is right or wrong please reply
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to umedelectronics For This Useful Post:
Old 08-31-2008, 02:39   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Age: 50
Posts: 29
Member: 93551
Status: Offline
Thanks Meter: 7
yup im agree withyou brother.....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to tenderjuicyboy For This Useful Post:
Old 08-31-2008, 02:44   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2
Member: 248219
Status: Offline
Thanks Meter: 0
yes bos i agree to...
  Reply With Quote
Old 08-31-2008, 05:38   #4 (permalink)
Moderator
 
tkowsar's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Bangladesh & Bahrain
Posts: 3,159
Member: 233205
Status: Offline
Thanks Meter: 4,956
Quote:
Originally Posted by umedelectronics View Post
i have observe that any chinese lcd can be used in any set if the size is same is it true
according to me it all depend upon the flash file
i have observe in v88 i have seen 4 handset all the set have 4 type of lcd when i put from another set iit become blank and then i take the backup of the one handset and then i put the new lcd it come blank and when i put the backup of the same lcd file the lcd have come

this i have done in simoco sm 999 many sets if the circuit is same and if you have the backup of the file u can put that type of lcd
but first the lcd when we put is blank then we have to put the file from which the lcd have come
i want to say thatthis is a game of version is i am right
is my theory is right or wrong please reply
after flash with backup file you lcd is come but phone other section is working 100%?

if all section is working good and have no problem there, you can do it.
  Reply With Quote
Old 08-31-2008, 06:05   #5 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 76
Member: 751701
Status: Offline
Thanks Meter: 4
hi to all the member

sir i know in 2 or 3 models but rest i don,t know is there any solution from which we can find out which flash file can work in other handsets
  Reply With Quote
Old 09-07-2008, 02:44   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 76
Member: 751701
Status: Offline
Thanks Meter: 4
for this section please try the as it is very urgent to find some good solution so it help as in china lcd main problem is for the lcd so please find some ways
  Reply With Quote
Old 09-07-2008, 07:09   #7 (permalink)
Moderator
 
tkowsar's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Bangladesh & Bahrain
Posts: 3,159
Member: 233205
Status: Offline
Thanks Meter: 4,956
Quote:
Originally Posted by umedelectronics View Post
sir i know in 2 or 3 models but rest i don,t know is there any solution from which we can find out which flash file can work in other handsets
Quote:
Originally Posted by umedelectronics View Post
for this section please try the as it is very urgent to find some good solution so it help as in china lcd main problem is for the lcd so please find some ways

see here-
http:///vbb/showpo...83&postcount=4
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
to all the members hope you inspire him :D afegarido Off Topic Zone 1 02-19-2010 15:29
Notification to all the members sirf Nokia Multimedia 0 10-01-2007 19:11
is this normal or is something wrong with my phone? acoss SYSOL Platform 0 03-31-2005 17:02

 



All times are GMT +1. The time now is 15:53.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28799 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO