GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-07-2012, 07:47   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Romania,Brasov
Posts: 14
Member: 1290091
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Allview S1 Tytan Dual Sim Problem



I have a problem with this phone, when i insert a sim card in SIM1 or SIM2 it works but when i insert two sim cards simultaneously it doesn't work, it recognize only SIM1.

Does anyone have a solution for this?
Thanks!
  Reply With Quote
Old 04-07-2012, 11:54   #2 (permalink)
No Life Poster
 
helpful-man's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: BANGLADESH
Age: 33
Posts: 1,834
Member: 1306751
Status: Offline
Sonork: 100.1604993
Thanks Meter: 3,368
change dual sim ic your problem will be solve


example


  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to helpful-man For This Useful Post:
Old 04-07-2012, 17:58   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Romania,Brasov
Posts: 14
Member: 1290091
Status: Offline
Thanks Meter: 3
thanks! problem solved... but now i want to restore it to factory settings and i don't know what is the default password for this phone... anyone knows?
  Reply With Quote
Old 04-07-2012, 18:03   #4 (permalink)
Super Moderator
 
Parash's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Bangladesh
Posts: 4,570
Member: 1435864
Status: Offline
Sonork: 100.1596506
Thanks Meter: 1,507
Quote:
Originally Posted by andybv View Post
thanks! problem solved... but now i want to restore it to factory settings and i don't know what is the default password for this phone... anyone knows?
Try...
1122
0000
1234
12345
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Parash For This Useful Post:
Old 04-07-2012, 18:05   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Location: Romania,Brasov
Posts: 14
Member: 1290091
Status: Offline
Thanks Meter: 3
thank you very much!!! 1122 works
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 04:52
SIM restriction pending -- what does it mean? Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-17-2011 10:05

 



All times are GMT +1. The time now is 12:57.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.30490 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO