GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-23-2008, 23:23   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 103
Member: 447656
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Change language to chinese phones


How could I change the language of the chinese phones.

How could I flash him?

My n95 only have chinese and english language and i want to change to other language.
  Reply With Quote
Old 07-18-2008, 14:05   #2 (permalink)
No Life Poster
 
ChandruChiyyan's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: tamilnadu,india
Posts: 1,194
Member: 660093
Status: Online
Sonork: 100.1602344
Thanks Meter: 259
Thumbs up

ALL CHINESE CODE AVALIABLE ................


*#66*# Set Factory Mode CONFIRMED
*#8375# Show Software Version CONFIRMED
*#1234# A2DP ACP Mode CONFIRMED
*#1234# A2DP INT Mode CONFIRMED
*#0000# + Send : Set Default Language CONFIRMED
*#0007# + Send : Set Language to Russian CONFIRMED
*#0033# + Send : Set Language to French CONFIRMED
*#0034# + Send : Set Language to Spanish CONFIRMED
*#0039# + Send : Set Language to Italian CONFIRMED
*#0044# + Send : Set Language to English CONFIRMED
*#0049# + Send : Set Language to German CONFIRMED
*#0066# + Send : Set Language to Thai CONFIRMED
*#0084# + Send : Set Language to Vietnamese CONFIRMED
*#0966# + Send : Set Language to Arabic CONFIRMED

ANY CODE WANT YOU ASK ME.............
  Reply With Quote
Old 07-18-2008, 14:14   #3 (permalink)
Moderator
 
tkowsar's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Bangladesh & Bahrain
Posts: 3,153
Member: 233205
Status: Offline
Thanks Meter: 4,929
Arrow

Quote:
Originally Posted by X-Telemoveis View Post
How could I change the language of the chinese phones.

How could I flash him?

My n95 only have chinese and english language and i want to change to other language.

brother now you can try to flash with your phone with update version. many time update version have 3-5 various language's,

and some of flash file have info (in this file have which and which lang has been added)

so try plz, and don't forgate to backup your current flash file before flash your phone with new flash file.



wbr
tkowsar
  Reply With Quote
Old 07-18-2008, 16:24   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 103
Member: 447656
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Hi, many tanks for the answer.

I tried to change the languade but not the codes works. The *#0966# + Send : Set Language to Arabic CONFIRMED and *#0044# + Send : Set Language to English CONFIRMED works but the spanish do not work.

But i want to change for portuguese i tried *#0351# + Send but do not work.

Couls you help me please????

And how could y flash him? With USB cable with a PC or with box?
  Reply With Quote
Old 07-18-2008, 17:24   #5 (permalink)
Moderator
 
tkowsar's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Bangladesh & Bahrain
Posts: 3,153
Member: 233205
Status: Offline
Thanks Meter: 4,929
Arrow

Quote:
Originally Posted by X-Telemoveis View Post
Hi, many tanks for the answer.

I tried to change the languade but not the codes works. The *#0966# + Send : Set Language to Arabic CONFIRMED and *#0044# + Send : Set Language to English CONFIRMED works but the spanish do not work.

But i want to change for portuguese i tried *#0351# + Send but do not work.

Couls you help me please????

And how could y flash him? With USB cable with a PC or with box?

code is work when this language have in your phone flash file, only english work because english have in your phone language list.

and for flash your phone you need-
1. Box or usb to serial cable (box is final solution, so its better)
2. tx rx (can you post phone model, connector type, how pin etc)
3. flash file (post details about your phone)


wbr
tkowsar
  Reply With Quote
Old 07-21-2008, 15:33   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 103
Member: 447656
Status: Offline
Thanks Meter: 5
Ok, but what is the box that i need? the usb cable is the same of the real n95 and i gave it.

The only box that i have is JAF but i think that don't work.

What details do you need and how can i see inthe phone the details?
  Reply With Quote
Old 07-21-2008, 16:47   #7 (permalink)
Freak Poster
 
bsy6882's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 143
Member: 456284
Status: Offline
Thanks Meter: 14
best box for flash Chinese phones in the world
  Reply With Quote
Old 02-04-2014, 07:48   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
Member: 2120895
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I have a Chinese phone and he do not have Greek language in phone menu...maybe you know the Greek language code to set Greek language?
The phone is very basic based on java.
if need any information please ask me.
Thank you very much.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What can I do to change N96 phone language to chinese? christyz Chinese Models & Cloned Phones 2 11-25-2009 22:29
how can we change languages for chinese N73 phones tsarkh Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 4 05-15-2007 14:00
Can i change AX72 Language to chinese? xiakaijun DreamBox 1 03-29-2007 12:01
Nec e616 Change language to Chinese after Dial Look Remove Pippox FuriouS II 3 03-16-2006 23:35
How to change menu language to chinese or other text? doraemon Sim Cloning and Scaning 1 11-27-2002 06:44

 



All times are GMT +1. The time now is 12:21.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.38674 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO