GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-29-2008, 05:19   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6
Member: 754622
Status: Offline
Thanks Meter: 0
China Mobile not working in canada


Hello friends,

I bought this Chinese mobile from India. I tested with my Fido Sim (in roaming) and it worked in India but its not working when I tried it in canada.

can someone please help me with it. Can I fix it?
  Reply With Quote
Old 05-31-2008, 08:15   #2 (permalink)
No Life Poster
 
yashtel's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: SILIGURI
Age: 42
Posts: 828
Member: 170589
Status: Offline
Thanks Meter: 1,847
Just Check The Band Of Your Network Provider As Well As Cell Supported Band
  Reply With Quote
Old 03-06-2009, 19:42   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Member: 988289
Status: Offline
Thanks Meter: 0
chinese mobile not working in canada

I bought a chinese mobile Sigmatel in India and tested my rogers sim card and it worked fine on roming. But now when back in Canada I PUT my rogers SIM card it keep on searching for network but never find any. what could be the problem?



[
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Huawei e160 - works in Canada? Bought UK qwertyjjj GSM / HSDPA Modems and Routers 0 01-11-2010 09:48
China Mobile Schematics_ All in one SW trinhngoctrung Chinese Models & Cloned Phones 0 01-16-2009 17:07
but open localmode with ver (5,21)but mobile not work tre in mt.....jaf... ufs.... do muhned Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 0 08-27-2008 04:57
but open localmode with ver (5,21)but mobile not work tre in mt.....jaf... ufs.... do muhned Nokia Hardware & Hardware Repair 0 08-27-2008 04:51

 



All times are GMT +1. The time now is 10:49.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.23779 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO