GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2009, 13:08   #1 (permalink)
No Life Poster
 
drjaved_akhter's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: PAKISTAN
Posts: 1,030
Member: 585807
Status: Offline
Thanks Meter: 761
dual sim 6300 signal problem


i have china dual sim nokia 6300i. this is new problem signal.
1st sim some time ok but 2sd sim no signal.please help me this problem how to solve? thanks advanceeeeeeeeeeeeeeeeeee
  Reply With Quote
Old 08-28-2009, 04:07   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 2
Member: 764084
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hello dear

dear just rehot power ic after that rehot main ic good luck
  Reply With Quote
Old 08-28-2009, 04:37   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Location: philippines
Posts: 18
Member: 763206
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Reflow sim ic................
  Reply With Quote
Old 08-28-2009, 05:55   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Umair Rashid's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Rawalpindi, Pakistan
Posts: 2,292
Member: 421117
Status: Offline
Sonork: +92 346 5544377 (PHONE)
Thanks Meter: 2,520
Quote:
Originally Posted by drjaved_akhter View Post
i have china dual sim nokia 6300i. this is new problem signal.
1st sim some time ok but 2sd sim no signal.please help me this problem how to solve? thanks advanceeeeeeeeeeeeeeeeeee
Plz repair imei .That will solve ur problem.
Reason : Normally these phones come with 2 imei's.Second one ends with 11220 which is responsible for "no network" or "emergency"
  Reply With Quote
Old 08-28-2009, 07:09   #5 (permalink)
No Life Poster
 
.::skybird::.'s Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Chinese Section
Age: 33
Posts: 826
Member: 594884
Status: Offline
Thanks Meter: 1,553
Quote:
Originally Posted by drjaved_akhter View Post
i have china dual sim nokia 6300i. this is new problem signal.
1st sim some time ok but 2sd sim no signal.please help me this problem how to solve? thanks advanceeeeeeeeeeeeeeeeeee
Check the both imei's and change if anyone ends with 11220. 100% problem will solve.
  Reply With Quote
Old 08-28-2009, 18:04   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Umair Rashid's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Rawalpindi, Pakistan
Posts: 2,292
Member: 421117
Status: Offline
Sonork: +92 346 5544377 (PHONE)
Thanks Meter: 2,520
Quote:
Originally Posted by nosirge View Post
dear just rehot power ic after that rehot main ic good luck
Reheating flash ic will make the phone dead.
Quote:
Originally Posted by android03 View Post
Reflow sim ic................
reflowing sim ic will put the phone in "insert sim card" state.

Both of these solutions are rediculous.
P S try to read first before giving advice.
  Reply With Quote
Old 01-13-2011, 12:47   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Andhra Pradesh
Posts: 37
Member: 1247072
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by Umair Rashid View Post
Reheating flash ic will make the phone dead.

reflowing sim ic will put the phone in "insert sim card" state.

Both of these solutions are rediculous.
P S try to read first before giving advice.

I had a best com qwerty mobile but it's signal is too week then others compared to any china mobile but its signal with cellone sim is better than other networks can i make it's signal better like any other?
But the mobile's imei is not end with 11220!!!
  Reply With Quote
Old 08-07-2011, 04:24   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 7
Member: 712097
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Red face advice false

Quote:
Originally Posted by Umair Rashid View Post
Reheating flash ic will make the phone dead.

reflowing sim ic will put the phone in "insert sim card" state.

Both of these solutions are rediculous.
P S try to read first before giving advice.
\

yap the advice is so false!!what an answer.you are so wrong mr. signal not affect the simcard ic!!!! only when insert sim blaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nokia 6300 signal problem ahmad mobiles Nokia Hardware & Hardware Repair 1 10-01-2009 12:03
nokia 6300 signal problem ahmad mobiles Nokia Hardware & Hardware Repair 0 10-01-2009 09:45
********DUAL sim 6300 help********** multi_mobile Infinity-Box 10 03-23-2009 05:53
chinese dual sim format fss problem azeem781986 Infinity-Box 1 12-25-2008 22:36
6300 dual sim restart problem multi_mobile Chinese Models & Cloned Phones 0 12-08-2008 19:16

 



All times are GMT +1. The time now is 04:00.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.35264 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO