GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2008, 10:06   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 4
Member: 207483
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Echo problems on simB to Cect T689


I change the value of microphone from 80 to 130 because the other person didn't here me. I've done this from engineer mode *#3646633# but now i have problems with echo. Please help to rezolve this problem. Thank you.
  Reply With Quote
Old 01-13-2008, 16:14   #2 (permalink)
No Life Poster
 
baldev's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Punjab , INDIA
Posts: 1,255
Member: 153805
Status: Offline
Thanks Meter: 324
Decrease ic gain from 130.and see mic is properly adjusted to hole on mobile case.and also try to decrease volume of speaker.
  Reply With Quote
Old 01-17-2008, 18:00   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 4
Member: 207483
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Thank's baldev . One more question .Echo loop from factory settings(*#66*#) means what? I can set on or off wich is the best solution ????
  Reply With Quote
Old 07-23-2008, 19:46   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 20
Member: 655662
Status: Offline
Thanks Meter: 15
help

i also have this problem, what do you have to do to solve echo problem on simB??? simA dosen't have this problem
  Reply With Quote
Old 08-30-2008, 16:56   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Member: 849822
Status: Offline
Sonork: 1122
Thanks Meter: 0
My CECT T689 screen turn on and off (4 sec on, network found, turn off emidiately, than thurned on, searching network, found network, screen thurned off; Pls help!!!!!!!!!!!!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cect t689 simB dinca.florin Chinese Models & Cloned Phones 1 10-18-2009 23:02
great problem on how to update hwk azeezat HWK 1 10-17-2008 11:22
Guide ME for Cect t689 flash & format ok but cant power on 22229999 Infinity-Box 5 02-18-2008 20:31
How to add Russian language to CECT T689 loshh Infinity-Box 1 01-23-2008 21:14
how to connect cect t689 anthony cheah Chinese Cocktail 5 11-16-2007 15:34

 



All times are GMT +1. The time now is 07:33.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.30698 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO