GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-23-2010, 17:46   #1 (permalink)
Freak Poster
 
ASSANDHCDMA's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: ASSANDH(KARNAL)HARYANA
Age: 28
Posts: 400
Member: 1169871
Status: Offline
Thanks Meter: 175
...::::forme f8 not calibrated problem solved by assandh cdma::::...


IN THIS TIME MANY FORME F8 HANDSET SHOW "NOT CALIBRATED".
ASSANDH CDMA HAS 100%SOLVED THIS PROBLEM.
U HAVE NEED THESE BOX FOR SOLVE THIS PROBLEM-
SPIDERMAN AND INFINITY
PROCEDURE-FIRST USE INFINITY AND WRITE THIS EEPROM FILE IN
YOUR SET.THEN USE SPIDERMAN AND FLASH YOUR SET
WITH THIS FLASH FILE .YOUR SET WILL BE 100%OK.


EEPROM-Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu
FLASH FILE-Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu

USE THANKS IF YOU LIKE MY POST

Last edited by tkowsar; 05-13-2010 at 18:20. Reason: remove personal address
  Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to ASSANDHCDMA For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 04-24-2010, 08:19   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Cute_Shibu's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Age: 24
Posts: 1,574
Member: 745672
Status: Offline
Sonork: 1640896 : Cute_Shibu
Thanks Meter: 534
any buddy tested?????????????????????????
  Reply With Quote
Old 05-07-2010, 09:55   #3 (permalink)
Freak Poster
 
cellexpert's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: delhi
Posts: 321
Member: 857876
Status: Offline
Sonork: cellexpert-33
Thanks Meter: 63
no need two box brother only infinity solve this problum replace eeprom by infinity i have tested many time follow link....

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cellexpert For This Useful Post:
Old 05-07-2010, 10:07   #4 (permalink)
Freak Poster
 
cellexpert's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: delhi
Posts: 321
Member: 857876
Status: Offline
Sonork: cellexpert-33
Thanks Meter: 63
dear user, infinity is the heart of cellphone repairing if u have not, should purchese soon. forme f8 solution only on infinity read forme f8 eeprom by infinity and replace all (not calibrate) same ver model cellphone. problum solve 100% i have tested many times..................
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cellexpert For This Useful Post:
Old 05-08-2010, 00:33   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 192
Member: 1174820
Status: Offline
Thanks Meter: 43
I agree with cellexpert, infinity can repair this problem just by eeprom file, very easy.
  Reply With Quote
Old 05-13-2010, 11:32   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 59
Member: 946927
Status: Offline
Thanks Meter: 6
ya its tru infinity is the bosss
  Reply With Quote
Old 05-19-2010, 09:02   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Cute_Shibu's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Age: 24
Posts: 1,574
Member: 745672
Status: Offline
Sonork: 1640896 : Cute_Shibu
Thanks Meter: 534
sorry..bro when i write..eproom...



problem same...


then i flash with spider men....mobile ok


boht are good infinty and spider men
  Reply With Quote
Old 06-03-2010, 14:07   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2009
Location: gulbarga, karnataka, India
Posts: 156
Member: 955009
Status: Offline
Thanks Meter: 9
link not working
please upload the file
  Reply With Quote
Old 06-10-2010, 05:33   #9 (permalink)
Freak Poster
 
ASSANDHCDMA's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: ASSANDH(KARNAL)HARYANA
Age: 28
Posts: 400
Member: 1169871
Status: Offline
Thanks Meter: 175
LINk WORKING FINE.


NOTE-ALL MEMBER NOT THIS THAT IN SOME CASES ITS DONE WITH ONLY
INFINITY BUT MOSTLY CASES ITS NOT DONE WITHOUT SPIDERMAN.
IF U HAVE NOT THE SPIDERMAN WRITE FLASH WITH INFINITY ITS DONE
100% I TESTED MANY TIMES.
  Reply With Quote
Old 08-12-2010, 10:34   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 18
Member: 641803
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by ASSANDHCDMA View Post
IN THIS TIME MANY FORME F8 HANDSET SHOW "NOT CALIBRATED".
ASSANDH CDMA HAS 100%SOLVED THIS PROBLEM.
U HAVE NEED THESE BOX FOR SOLVE THIS PROBLEM-
SPIDERMAN AND INFINITY
PROCEDURE-FIRST USE INFINITY AND WRITE THIS EEPROM FILE IN
YOUR SET.THEN USE SPIDERMAN AND FLASH YOUR SET
WITH THIS FLASH FILE .YOUR SET WILL BE 100%OK.

EEPROM-Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu
FLASH FILE-Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu

USE THANKS IF YOU LIKE MY POST
boos .....spiderman can do this ...............write..eprom nvr & then flash i try this with spider man manik71001
  Reply With Quote
Old 08-12-2010, 13:11   #11 (permalink)
No Life Poster
 
dvd_anwar's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Anwar Telecom .DHAKA
Age: 34
Posts: 1,569
Member: 896667
Status: Offline
Sonork: 100.1586139
Thanks Meter: 1,587
Quote:
Originally Posted by manik71001 View Post
boos .....spiderman can do this ...............write..eprom nvr & then flash i try this with spider man manik71001
this eeprom WRITE by infinity box
  Reply With Quote
Old 08-12-2010, 13:13   #12 (permalink)
No Life Poster
 
dvd_anwar's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Anwar Telecom .DHAKA
Age: 34
Posts: 1,569
Member: 896667
Status: Offline
Sonork: 100.1586139
Thanks Meter: 1,587
Quote:
Originally Posted by shabaz aalam View Post
any buddy tested?????????????????????????
yes bro this 100% working soluting.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Deskey Device driver not found" ?? Please help DivAdonis Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-08-2017 14:21
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 09:14
need software for 5161 by cable mln2000 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-29-2010 21:17
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 01:44

 



All times are GMT +1. The time now is 21:35.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.40301 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO