GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-09-2011, 07:43   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 67
Member: 863850
Status: Offline
Thanks Meter: 12
gfive mic


I have one Gfive w710 model phone with mic problem... Please post me solution to solve this problem.
Thank you
  Reply With Quote
Old 09-09-2011, 08:13   #2 (permalink)
No Life Poster
 
JONONItelecomô's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bangladesh
Posts: 3,158
Member: 1076772
Status: Offline
Sonork: 100.1601881
Thanks Meter: 2,830
Quote:
Originally Posted by logesh_ashok View Post
I have one Gfive w710 model phone with mic problem... Please post me solution to solve this problem.
Thank you

set pcb picture send.....................
  Reply With Quote
Old 03-30-2012, 14:37   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 139
Member: 207445
Status: Offline
Thanks Meter: 19
gfive w710

pl.give any solution for mic gfive w710.
  Reply With Quote
Old 04-06-2012, 13:44   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 139
Member: 207445
Status: Offline
Thanks Meter: 19
gfive w710

any solution of mic in gfive w710
  Reply With Quote
Old 04-06-2012, 13:50   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Nepal (Nawalparasi )
Posts: 29
Member: 1738780
Status: Offline
Thanks Meter: 3
ya........ sent image
  Reply With Quote
Old 04-06-2012, 14:23   #6 (permalink)
Freak Poster
 
ASSANDHCDMA's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: ASSANDH(KARNAL)HARYANA
Age: 28
Posts: 400
Member: 1169871
Status: Offline
Thanks Meter: 175
Check supply on mic track...........
  Reply With Quote
Old 04-06-2012, 14:39   #7 (permalink)
Super Moderator
 
Parash's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Bangladesh<>Shenzhen,China
Posts: 4,757
Member: 1435864
Status: Offline
Sonork: no more use
Thanks Meter: 1,694
First you can find out which line is fault in Pcb mic + or mic- (line) ?.Take a good Pcb then find out mic + / mic- (line) to which is (mic + - ) resistor,
And make jumper in your (fault pcb) to mic+/mic- from resistor+/- .

Example >>>

Last edited by Parash; 04-06-2012 at 14:48.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no mic for 3310 tone Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 14 12-30-2008 03:34
3310 no voice transmittion with working MIC rayes Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 9 04-17-2008 09:23
3310 then mic didnot work tone Nokia Hardware & Hardware Repair 4 04-03-2006 19:19
Siemens C30 mic no function. acyl2000 Siemens Hardware Repair Area 1 10-20-2002 04:48
3310 no mic Siemens man Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 10-30-2001 23:15

 



All times are GMT +1. The time now is 04:56.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.31575 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO