GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-28-2010, 14:54   #1 (permalink)
No Life Poster
 
redrose2009's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: LIKE MOBILE SOFTWARE
Posts: 1,945
Member: 1084993
Status: Offline
Sonork: 100.1617420
Thanks Meter: 639
ght g3 how to unlock showing invalid sim


ght g3 how to unlock showing invalid sim any one solution
  Reply With Quote
Old 08-02-2010, 15:56   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 167
Member: 1066806
Status: Offline
Sonork: 10203
Thanks Meter: 18
Cool

Quote:
Originally Posted by redrose2009 View Post
ght g3 how to unlock showing invalid sim any one solution

change the imei your problem solved [email protected]
  Reply With Quote
Old 08-06-2010, 17:04   #3 (permalink)
No Life Poster
 
traxgsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: tunisia elmanar sfax
Posts: 1,078
Member: 636518
Status: Offline
Thanks Meter: 175
Quote:
Originally Posted by redrose2009 View Post
ght g3 how to unlock showing invalid sim any one solution
unlock via server is possible...
Attached Images
File Type: jpg Sans titre.JPG (130.7 KB, 702 views)
  Reply With Quote
Old 08-23-2010, 16:09   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2007
Posts: 504
Member: 506173
Status: Offline
Thanks Meter: 32
Quote:
Originally Posted by traxgsm View Post
unlock via server is possible...

where is the soft by server and where to bye credits ?
  Reply With Quote
Old 08-29-2010, 17:02   #5 (permalink)
No Life Poster
 
traxgsm's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: tunisia elmanar sfax
Posts: 1,078
Member: 636518
Status: Offline
Thanks Meter: 175
look her and ask your reseller for 100 log... allGSMunlock MultiOnline Remote Server - GSM-Forum
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to traxgsm For This Useful Post:
Old 08-31-2010, 21:39   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: CNC--GSM--MAROC
Age: 43
Posts: 260
Member: 156361
Status: Offline
Sonork: 618717259
Thanks Meter: 66
Not a friend do not tire yourself erosion ALLGSMUNLOCK Does not know how to enter code ??????? Knows that the crimes by money
  Reply With Quote
Old 08-31-2010, 23:01   #7 (permalink)
No Life Poster
 
ARAB GSM's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: West Africa Ghana
Age: 11
Posts: 2,247
Member: 180675
Status: Offline
Sonork: 100.111161
Thanks Meter: 411
Yes i saw 3 posts on this handset,but they can't enter codes cuz phone write invalid simcard,i think there is some kind of tricks but who knows?
  Reply With Quote
Old 09-04-2010, 03:35   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: CNC--GSM--MAROC
Age: 43
Posts: 260
Member: 156361
Status: Offline
Sonork: 618717259
Thanks Meter: 66
Yes, my brother we try sacrificed permanent
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 05-22-2016 12:42
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-27-2015 12:57
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 20:20
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 06-08-2012 19:29
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 23:36

 



All times are GMT +1. The time now is 07:31.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34636 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO