GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2008, 13:58   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Age: 41
Posts: 18
Member: 75506
Status: Offline
Thanks Meter: 2
hello help me please


china mobile model dulbe sim BEST
model2000S+

cpu1:MT6225A find pinout working
cpu2:MT6318A find not working

please pinout and software (imei change)....
  Reply With Quote
Old 07-28-2008, 16:32   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: Brazil
Age: 36
Posts: 556
Member: 131402
Status: Offline
Thanks Meter: 18
y have same problem, but not work in 2 CPU, you use the cable L20A?
  Reply With Quote
Old 07-28-2008, 16:53   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: Brazil
Age: 36
Posts: 556
Member: 131402
Status: Offline
Thanks Meter: 18
I select in software the model: A968
in software exist this CPU for select:
6205-6227 NOR
or
6228 NAND


but in phone exist this CPU:

MT6318A and MT6225A
  Reply With Quote
Old 07-28-2008, 20:25   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 35
Posts: 2,304
Member: 440163
Status: Offline
Thanks Meter: 2,448
Quote:
Originally Posted by erciyes View Post
china mobile model dulbe sim BEST
model2000S+

cpu1:MT6225A find pinout working
cpu2:MT6318A find not working

please pinout and software (imei change)....

Please explain your problem more do you have any pinfinder? or did you find second cpu pinout but cant get connection again with software? also whats the cpu type ?

B.R
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help me please adda2004 Samsung Flashers, Software, Firmware. 7 03-31-2010 14:41
6210n unlock please help me please AVCITHETCNC MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 2 03-29-2010 19:21
hello may someone help me please?? starteceg Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 1 10-02-2006 11:28
hello help me please with 8250 DeepBlue Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 10-31-2002 18:43
hello help me please DeepBlue Wanted Products 1 10-19-2002 21:54

 



All times are GMT +1. The time now is 02:39.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25806 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO