GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-21-2009, 15:14   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 29
Member: 1067281
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Exclamation how to format Spreadtrum Tv Mobile.


i have spiderman box ,,, how to flash -Spreadtrum Tv Mobile,,,this box plz post video or photo. advance thanks...
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gsmniloy For This Useful Post:
Old 07-21-2009, 17:11   #2 (permalink)
No Life Poster
 
ashraf_bcs's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Bangladesh
Posts: 2,497
Member: 303373
Status: Offline
Sonork: 100.1584377
Thanks Meter: 1,225
Quote:
Originally Posted by gsmniloy View Post
i have spiderman box ,,, how to flash -Spreadtrum Tv Mobile,,,this box plz post video or photo. advance thanks...







U need Spiderman crack and a rj-45 cable like v3 cable.Just modified it.

here is cable pin out...

2.rx
3.tx
5.gnd

enjoy....


U can do it by infinity and also with jaf.
  Reply With Quote
Old 07-25-2009, 06:37   #3 (permalink)
No Life Poster
 
zhulianqi's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: china guangzhou
Age: 31
Posts: 1,321
Member: 812359
Status: Offline
Sonork: 100.1597111
Thanks Meter: 6,747
commzero3.001 very easy format spd
  Reply With Quote
Old 07-27-2009, 05:28   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 29
Member: 1067281
Status: Offline
Thanks Meter: 8
brather i have connect the box and select proper comport select spread(as chip)select E-COM)-(Auto)(as comport) uncheack(Format After flash done and user define format addrselect Search phone select Define cable and not save select format but bot format.please help me.
  Reply With Quote
Old 07-27-2009, 05:36   #5 (permalink)
No Life Poster
 
gsmshapon's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: U.A.E
Age: 30
Posts: 530
Member: 767368
Status: Offline
Sonork: 100.1590347
Thanks Meter: 570
Quote:
Originally Posted by ashraf_bcs View Post





U need Spiderman crack and a rj-45 cable like v3 cable.Just modified it.

here is cable pin out...

2.rx
3.tx
5.gnd

enjoy....


U can do it by infinity and also with jaf.
not 100%......work................rong...........
  Reply With Quote
Old 07-27-2009, 09:18   #6 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Nov 2007
Location: In the web
Age: 33
Posts: 1,594
Member: 622382
Status: Offline
Thanks Meter: 200
i cannot formate spidear man crak software.i have super doctorbox but. i canot do it.
  Reply With Quote
Old 08-18-2009, 07:54   #7 (permalink)
No Life Poster
 
R@jusat's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: IN MY PC
Posts: 1,575
Member: 745721
Status: Offline
Sonork: 100.1605292
Thanks Meter: 2,389
Quote:
Originally Posted by shaheb_anl View Post
i cannot formate spidear man crak software.i have super doctorbox but. i canot do it.
u need infinity box,jaf box or motorla c261 usb cable & modifide cable
  Reply With Quote
Old 08-18-2009, 08:08   #8 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Nov 2007
Location: In the web
Age: 33
Posts: 1,594
Member: 622382
Status: Offline
Thanks Meter: 200
Quote:
u need infinity box,jaf box or motorla c261 usb cable & modifide cable
i have infinity and motorla c261 usb cable . but how to work
  Reply With Quote
Old 08-18-2009, 08:11   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Umair Rashid's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Rawalpindi, Pakistan
Posts: 2,292
Member: 421117
Status: Offline
Sonork: +92 346 5544377 (PHONE)
Thanks Meter: 2,520
Quote:
Originally Posted by shaheb_anl View Post
i have infinity and motorla c261 usb cable . but how to work
Motorola C261 cable will not work .
U Need Infinity Pinfinder or Any chinese tool (as a comport).
  Reply With Quote
Old 08-18-2009, 08:19   #10 (permalink)
No Life Poster
 
R@jusat's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: IN MY PC
Posts: 1,575
Member: 745721
Status: Offline
Sonork: 100.1605292
Thanks Meter: 2,389
Quote:
Originally Posted by shaheb_anl View Post
i have infinity and motorla c261 usb cable . but how to work
ok use infinity box & rj45 cable ,need 10 pin mini jac like v3 cable & use spiderman 2.50 crack
  Reply With Quote
Old 08-18-2009, 09:09   #11 (permalink)
No Life Poster
 
FasGsm's Avatar
 
Join Date: May 2006
Age: 34
Posts: 1,667
Member: 283725
Status: Offline
Sonork: 100.1584053
Thanks Meter: 1,925
Quote:
Originally Posted by shaheb_anl View Post
i have infinity and motorla c261 usb cable . but how to work
Bro spd pinouts r not like mtk cpu in Mtk u just need rx ,tx and gnd but in spd cpu u also need to find boot pin and in some +d,-d. use Cpfbox2 or spiderman box can detect spd pinouts easily and also before format plz read backup of old file .if file size is bigger then 16mb then it is nand flash and need to erase nand.

Last edited by FasGsm; 08-18-2009 at 09:14.
  Reply With Quote
Old 08-18-2009, 09:53   #12 (permalink)
No Life Poster
 
.::skybird::.'s Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Chinese Section
Age: 33
Posts: 826
Member: 594884
Status: Offline
Thanks Meter: 1,553
Quote:
Originally Posted by ashraf_bcs View Post





U need Spiderman crack and a rj-45 cable like v3 cable.Just modified it.

here is cable pin out...

2.rx
3.tx
5.gnd

enjoy....


U can do it by infinity and also with jaf.
This is not Mtk cpu man its spd and in spd cpu phones you can't use just RX, TX ,and GND. so he have a Spiderman box and he can solve this problem easily. Mr. gsmniloy Use the picture instruction what you can see in post #2 and don't forget to read backup before any process.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .::skybird::. For This Useful Post:
Old 05-24-2010, 16:23   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2007
Location: South Africa
Age: 40
Posts: 330
Member: 505446
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Mr.Skybird!offcourse you can use Rx-Tx combination on spreadtrum CPUs but the Rx and Tx are not the same as in infinity rather it is 5&6.
  Reply With Quote
Old 05-24-2010, 17:03   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2007
Location: South Africa
Age: 40
Posts: 330
Member: 505446
Status: Offline
Thanks Meter: 45
Guys!my point is which program i have to use in infinity software without using pin finder adapter,as i bought infinity pin finder from ipmart,and they robbed me and gave me faulty pin finder adapter.please let me know for S6600l,which infinity program must we use?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to format spreadtrum cpu phone sparshman CPF-BOX Ⅱ 4 12-01-2009 08:27
how to format spreadtrum cpu phone sparshman CPF-BOX Ⅱ 1 11-27-2009 19:20
how to format Spreadtrum Tv Mobile plz help gsmniloy Chinese Models & Cloned Phones 1 07-26-2009 17:24
How to remove chinese tv mobile yingtai d2000 dual sim??? svchost Chinese Models & Cloned Phones 5 05-06-2009 09:36
how to format Spreadtrum phone mahesh123 SpiderMan 1 10-18-2008 15:40

 



All times are GMT +1. The time now is 03:49.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.37878 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO