GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-08-2009, 13:58   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 14
Member: 941929
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Exclamation How to reflash a firmware...

Hi guys...I've a prolem...I've to reflash my bricked phone, but I don't know what I need..I need some particular software, doesn't it??Where I can find it??...I need a particular cable too, right??What kind of cable???I've a sciphone i68+ that naturally doesn't power on yet...I've bricked it changing a parameter in ingeneering mode...something abut the sim's speed or something like this...Thanks a lot in advance for your help...
  Reply With Quote
Old 01-09-2009, 11:53   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 8
Member: 939959
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by Defcon01 View Post
Hi guys...I've a prolem...I've to reflash my bricked phone, but I don't know what I need..I need some particular software, doesn't it??Where I can find it??...I need a particular cable too, right??What kind of cable???I've a sciphone i68+ that naturally doesn't power on yet...I've bricked it changing a parameter in ingeneering mode...something abut the sim's speed or something like this...Thanks a lot in advance for your help...


i have your same problem.....
i brick my phone too. in engineer mode with code ....*#82043036* after tre seconds my phose has gone in shut-down......now our phone is dead.....and we need programm it again but i no have cable...
i have sciphone 68+ and i no have idea where i can buy o building this cable....
let me know if you have solution....

by robert
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to reflash 8180 2 8138? CLIFFORD25502 Cruiser Suite 5 06-08-2005 11:44
SE T200 - How to reflash? yulyul2003 Sony Ericsson 1 02-02-2004 17:34
How to reflash A2628? kostin Old Ericsson Phones & Sony Phones 0 05-18-2003 17:56
How to reflash 868 F Old Ericsson Phones & Sony Phones 0 01-20-2000 22:44
How to reflash A1018 Comic Old Ericsson Phones & Sony Phones 0 10-25-1999 20:29

 



All times are GMT +1. The time now is 15:03.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.24287 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO