GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones


Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-31-2010, 05:26   #1 (permalink)
No Life Poster
 
suneel's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: india-gujrat-nadiad
Posts: 788
Member: 384984
Status: Offline
Thanks Meter: 456
MEDIATEK(ARM) MT6253N cpu flacer need?


i show this cpu (MEDIATEK(ARM) MT6253N) in many china phone.
i cant formed, read, flace, unlock any thing in any box
i have many box of china phone like ,spidermen, infinity, cpf mctool,gpgdragen but no one box can find this cpu .
any body know how to connect this cpu with boxpz help me for it

i also atach image of this cpu
Attached Images
File Type: jpg MEDIATEK(ARM) MT6253N.JPG (220.7 KB, 116 views)
  Reply With Quote
Old 12-31-2010, 10:01   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 36
Posts: 2,304
Member: 440163
Status: Offline
Thanks Meter: 2,454
lastest version of spiderman supports Arm cpus.

B.R
  Reply With Quote
Old 01-01-2011, 02:37   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ABDUL RAJA's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: INDIA
Posts: 1,501
Member: 665989
Status: Offline
Sonork: 100.1597348
Thanks Meter: 552
Use AvatorBox .....


Use AvatorBox .....

  Reply With Quote
Old 01-01-2011, 05:03   #4 (permalink)
No Life Poster
 
suneel's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: india-gujrat-nadiad
Posts: 788
Member: 384984
Status: Offline
Thanks Meter: 456
yes spidermen new ver can formet it
after formet imei is change how to rebiult imei.
i cant rebilt imei with spidermen box.
pz give me method of rebild imei.
  Reply With Quote
Old 01-01-2011, 08:45   #5 (permalink)
No Life Poster
 
rameez_gsm's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,548
Member: 327384
Status: Offline
Sonork: 100.1605419
Thanks Meter: 312
Hello infinity box also support MT6253 cpu...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need ericsson 88 cable migdamas Old Ericsson Phones & Sony Phones 2 03-24-2017 17:24
Need software upgrade for Nokia 5110 ptkrf Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 30 02-24-2016 10:21
needed pinout for carkit(N61xx) mobileinfo Nokia Hardware & Hardware Repair 2 07-23-2013 03:41
Eeprom dump lost, help needed. CAMILO Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 19:04
need eeprom photo???? mobileinfo Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 05-26-1999 12:35

 



All times are GMT +1. The time now is 19:29.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.27623 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO