GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-17-2008, 18:56   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
Member: 744203
Status: Offline
Thanks Meter: 0
N95 doesn t power on!


Hi!

Complete story:

I buy this phone - worked with two sim card same time - after 5-6 day the phone working only with 1 sim i dont know why!

After i find the master codes on this website and i tested it to reset the phone on factory settings.

The phone make - on 3 seconds restart - and after never power on!

Whats wrong i m hungarian and here nobody can repair this phone or change the rom

Any idea or manipulation to test ?

Thank you and sorry my english very bad
  Reply With Quote
Old 04-27-2008, 14:48   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2004
Age: 31
Posts: 343
Member: 68833
Status: Offline
Thanks Meter: 68
bro , i have solve many set of chinese n95 with rehot the mtk chip....hope help you
  Reply With Quote
Old 04-27-2008, 17:16   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Ravvi's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Gsm World
Age: 31
Posts: 238
Member: 611165
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Quote:
Originally Posted by ahhongchai View Post
bro , i have solve many set of chinese n95 with rehot the mtk chip....hope help you
No bro..rehot is not right way to solve this phone....it is a software problem..1st insert sim problem of one sim created by software & 2nd restart prob also created by soft...so if u hav any chinese box like infinity,vepro,mc-tool,spiderman or any other..Just format this phone
Ur prob will be solved try & post results here

B.R
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
K750 doesn´t power on Bloedman Sony Ericsson Hardware Repair 0 01-19-2006 09:37
BH4 Unlocked but doesn t power on :( hotkamz BF, BG, TH, BHx Series 1 10-02-2004 12:15
S100 doesn´t power on DREAMGSM Samsung Hardware Repair 2 10-23-2003 12:08
C55 doesn´t power on, but flash, connects, charges... EDV11 E-Gold Based Phones 3 08-31-2003 00:37
Trium Galaxy doesn´t power on after successful flashing guiso Mitsubishi 0 08-26-2001 20:13

 



All times are GMT +1. The time now is 09:24.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.22750 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO