GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-14-2009, 05:42   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 5
Member: 1030854
Status: Offline
Thanks Meter: 0
N96 signal finding issue


I have Chinese version of Nokia N96. Here is the software version info on it:

V12.0.0.013
15-03-2008
RM-159
Nokia N96()15.01)

The Problem is that it does not find service. After boot up, it says "Searching" and few seconds after that it says "No Service". I can not do a factory reset because I do not have the password. Any help is appreciated..
  Reply With Quote
Old 05-14-2009, 05:47   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 5
Member: 1030854
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I just did a factory reset by entering 1122 code. The phone rebooted but I still have issue of "No Service"
  Reply With Quote
Old 05-15-2009, 07:31   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Dream Asia's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: 中国籍༃
Posts: 293
Member: 490426
Status: Offline
Thanks Meter: 250
reball cpu chip...n post result..
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
n96 Error finding ape boot... gopalhot Nokia Hardware & Hardware Repair 4 10-26-2009 07:21

 



All times are GMT +1. The time now is 03:16.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.21191 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO