GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-10-2009, 16:25   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2007
Location: india
Posts: 233
Member: 429983
Status: Offline
Sonork: 100.1604691
Thanks Meter: 59
need help io sound i009

i have problem with my io sound 009 which does not show incoming no flash file ver is A200_PCB01_GPRS_MT6225_S00.V04_ENFRRUSPPTHIVTIG_AL F.BIN
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to khansahab For This Useful Post:
Old 12-25-2010, 12:00   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2005
Location: INDIA
Posts: 89
Member: 212545
Status: Offline
Thanks Meter: 1
any body flashig file io-sund i-009
  Reply With Quote
Old 12-25-2010, 14:08   #3 (permalink)
No Life Poster
 
UnknownŽ's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: <<<TuRKeY>>>
Age: 31
Posts: 2,275
Member: 440163
Status: Offline
Sonork: 100.1576002
Thanks Meter: 2,368
Before flashing try to format ur device i think it will be better and solve ur problem %80.

B.R

  Reply With Quote
Old 12-25-2010, 14:16   #4 (permalink)
No Life Poster
 
GOLDEN-SHARIF's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: GaZiPuR,BaNgLaDeSh
Age: 29
Posts: 3,054
Member: 66430
Status: Offline
Sonork: 100.1601372 (iN Ur mInD)
Thanks Meter: 1,948
Quote:
Originally Posted by khansahab View Post
i have problem with my io sound 009 which does not show incoming no flash file ver is A200_PCB01_GPRS_MT6225_S00.V04_ENFRRUSPPTHIVTIG_AL F.BIN
try

A200_PCB01_GPRS_MT6225_S00.V04_ENFRARPE_UMMOBILE.B 0M.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

or

http://www.4shared.com/file/del8c5Up..._N66_ABROA.htm




GOLDEN A H SHARIF
grameenmobile85@yahoo.com

  Reply With Quote
Old 12-25-2010, 14:32   #5 (permalink)
No Life Poster
 
GOLDEN-SHARIF's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: GaZiPuR,BaNgLaDeSh
Age: 29
Posts: 3,054
Member: 66430
Status: Offline
Sonork: 100.1601372 (iN Ur mInD)
Thanks Meter: 1,948
Quote:
Originally Posted by khansahab View Post
i have problem with my io sound 009 which does not show incoming no flash file ver is A200_PCB01_GPRS_MT6225_S00.V04_ENFRRUSPPTHIVTIG_AL F.BIN
try


100% ok file

CPU : MTK
Number : MT6225
Vertion: MTK_ROMINFO_v04
Name file: A200_PCB01_GPRS_MT6225_S00.V02_ENFRARRUPEVI_ALX.BI N


A200_PCB01_GPRS_MT6225_S00.V02_ENFRARRUPEVI_ALX.ra r - 4shared.com - online file sharing and storage - download







GOLDEN A H SHARIF
grameenmobile85@yahoo.com

  Reply With Quote
Old 04-20-2011, 18:03   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 24
Member: 1382013
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hey bro please help

iosound u606 dead during charging.what can i do please help me.

thanks in advance.....
  Reply With Quote
Old 05-12-2011, 12:56   #7 (permalink)
No Life Poster
 
sst_kakon's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: bangladesh
Age: 30
Posts: 582
Member: 1109394
Status: Offline
Sonork: 100.1618139
Thanks Meter: 71
kumkum bhai giv me password.......................................... .................................................. ....
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FuriousGold & NEW CABLES SET 2010 (UPDATED 30 MARS 2010) NEED HELP FuriouS TeaM FuriousGold | Powered by FuriousTeam 66 08-27-2010 13:20
need help ! alcatel 320 bad sound on earpiece goanga BF, BG, TH, BHx Series 4 09-07-2004 21:48
Sagem MC939 no sound - need help SVH Sagem Hardware Repair Area 6 12-05-2003 23:41
BE4 bad sound - need help urgently. uu1dx Alcatel TCL Hardware Repair 17 04-14-2003 13:36

 



All times are GMT +1. The time now is 15:59.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.44002 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO