GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-20-2008, 09:28   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ka jagan's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 724
Member: 645764
Status: Offline
Thanks Meter: 208
Sigmatel Camera Problem


sigmatel S 2 model camera module not ready when camera open urgent.................
  Reply With Quote
Old 05-20-2008, 09:47   #2 (permalink)
Freak Poster
 
vijeeshkannur's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: KERALA,INDIA
Age: 34
Posts: 297
Member: 597241
Status: Offline
Sonork: 100.1575009
Thanks Meter: 85
if ur phone is sigmatel S3?

just do these steps and u'll sort out your problem

just dial *### and u r on factory mode section

now click on select type sensor

choose gekewei and press ok.

now u r ready to use camera

I chkd in many sets pls try and post replies

br.VIJEESH
thx

Last edited by vijeeshkannur; 05-20-2008 at 09:56.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to vijeeshkannur For This Useful Post:
Old 05-20-2008, 13:34   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Chandreshswami's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: india ( Gujarat )
Posts: 669
Member: 370998
Status: Offline
Sonork: 100.1582579
Thanks Meter: 218
@VIJEESH

thanks bro for very usefull information
  Reply With Quote
Old 07-19-2008, 07:32   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 11
Member: 516047
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Smile

Quote:
Originally Posted by vijeeshkannur View Post
if ur phone is sigmatel S3?

just do these steps and u'll sort out your problem

just dial *### and u r on factory mode section

now click on select type sensor

choose gekewei and press ok.

now u r ready to use camera

I chkd in many sets pls try and post replies

br.VIJEESH
thx
hi,bro,
it is amezing,it's work in s2, nice yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to anamaka777 For This Useful Post:
Old 07-19-2008, 07:56   #5 (permalink)
Freak Poster
 
jignesh269's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Incredıble !ndıa
Posts: 485
Member: 113243
Status: Offline
Thanks Meter: 76
Quote:
Originally Posted by vijeeshkannur View Post
if ur phone is sigmatel S3?

just do these steps and u'll sort out your problem

just dial *### and u r on factory mode section

now click on select type sensor

choose gekewei and press ok.

now u r ready to use camera

I chkd in many sets pls try and post replies

br.VIJEESH
thx
yes perfact solution but when sweetch off mobile and change batt problem is same
  Reply With Quote
Old 07-19-2008, 08:06   #6 (permalink)
Moderator
 
tkowsar's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Bangladesh & Bahrain
Posts: 3,159
Member: 233205
Status: Offline
Thanks Meter: 4,950
Arrow

Quote:
Originally Posted by batuk View Post
yes perfact solution but when sweetch off mobile and change batt problem is same

final solution is full flash your phone with new file.



wbr
tkowsar
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to tkowsar For This Useful Post:
Old 07-19-2008, 08:28   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 168
Member: 792891
Status: Offline
Thanks Meter: 33
Quote:
Originally Posted by tkowsar View Post
final solution is full flash your phone with new file.


wbr
tkowsar

no need to flash just put codes works fine.
  Reply With Quote
Old 07-19-2008, 15:58   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 13
Member: 478237
Status: Offline
Thanks Meter: 3
hi

hi friend plz help china mobile sigmatel-t33 handset handfare par hai
  Reply With Quote
Old 07-19-2008, 16:49   #9 (permalink)
Moderator
 
tkowsar's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Bangladesh & Bahrain
Posts: 3,159
Member: 233205
Status: Offline
Thanks Meter: 4,950
Quote:
Originally Posted by RauF 2 View Post
no need to flash just put codes works fine.

yes its correct br, but code is temporary solution. some phone after on/off phone of remove battery, this problem come again, so.....


br
tkowsar
  Reply With Quote
Old 07-19-2008, 20:38   #10 (permalink)
Freak Poster
 
mohammed-anis's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Age: 34
Posts: 407
Member: 751223
Status: Offline
Sonork: mobilecenter88
Thanks Meter: 538
good brother ........................
  Reply With Quote
Old 09-19-2008, 23:08   #11 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jun 2008
Location: INDIA(kolkata)
Posts: 57
Member: 787026
Status: Offline
Thanks Meter: 6
Quote:
Originally Posted by RauF 2 View Post
no need to flash just put codes works fine.
what is cods, i have a problame i flash but sim name like (airtel/hutch) not show ,only showing (oooo) what is soluation.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sigmatel s3+ problem urgent help dineshharsh Chinese Models & Cloned Phones 5 08-28-2009 18:57
sigmatel mic problem agaalias Chinese Models & Cloned Phones 1 04-14-2009 03:43
sigmatel lcd problem agaalias Chinese Models & Cloned Phones 2 04-06-2009 18:03
sigmatel camra problem deepaksawdia Chinese Models & Cloned Phones 1 07-16-2008 18:37
SPV C500 Camera problem " Unable to initialize camera "Failed" Syri HTC & PDA WM( With Touchscreen) 0 09-18-2006 19:13

 



All times are GMT +1. The time now is 05:38.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.38821 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO