GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-04-2009, 22:26   #1 (permalink)
No Life Poster
 
rajinder1978's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: New Delhi, India
Age: 41
Posts: 588
Member: 190823
Status: Offline
Sonork: 100.1604079
Thanks Meter: 553
Sigmatel formating without PC


Here is
TRICK FOR SIGMATEL FORMATING WITHOUT PC

hold power key 1 minute 10 sec...
with charge battry ..
ur set will formate & ask touch calibration ..
do that ur set is ok now without pc.
tested on sigmtel s3 s2 s4 s8 s9 just try

Rajinder Aggarwal

NOTE: If u like this post then plz clink on thanks button.
  Reply With Quote
The Following 9 Users Say Thank You to rajinder1978 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-05-2009, 16:51   #2 (permalink)
No Life Poster
 
zahidnawaz's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Pakistan
Age: 36
Posts: 866
Member: 616556
Status: Offline
Thanks Meter: 109
this trick not work on S4
  Reply With Quote
Old 02-07-2009, 06:32   #3 (permalink)
No Life Poster
 
rajinder1978's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: New Delhi, India
Age: 41
Posts: 588
Member: 190823
Status: Offline
Sonork: 100.1604079
Thanks Meter: 553
Its working I have tested on these models Sigmtel S3 S2 S4 S8 S9, may be your phone in hardware fault.

Rajinder Aggarwal
  Reply With Quote
Old 02-07-2009, 06:50   #4 (permalink)
No Life Poster
 
msmobile's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Gujrat (India)
Posts: 902
Member: 253882
Status: Offline
Sonork: 100.1585698
Thanks Meter: 238
yes its working............

Tested
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sigmatel format without PC. Jabir27 Chinese Models & Cloned Phones 0 03-08-2009 09:15
Sigmatel formating without pc bhogpurmail Chinese Models & Cloned Phones 3 10-13-2008 16:46
Trick for sigmatel formating without pc ehsas_ghum Infinity-Box 4 10-03-2008 12:40
SIGMATEL FORMATING WITHOUT PC s3 s2 s4 s8 s9 Tune_HOuse Chinese Models & Cloned Phones 1 10-01-2008 20:36
Trick for sigmatel formating without pc sneha Infinity-Box 8 09-17-2008 13:51

 



All times are GMT +1. The time now is 06:51.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.25371 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO