GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-09-2008, 22:38   #1 (permalink)
Freak Poster
 
rkinfo_imran's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: bangalore
Age: 39
Posts: 179
Member: 548824
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Arrow Sigmatel S-3 Headset Mode


HI
i have chinese phone SIGMATEL S-3 with headste mode
it has 2/6 pin charging connector with 2-sim
i have the charging connector but same problem it doent have
seprate headset connector handsfree has to be used in
same charging connector

need help
regards
rkinfo_imran
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to rkinfo_imran For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-26-2008, 14:46   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 1
Member: 780315
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Sigmatel S3

I have also Sigmatel S3 model. But Internet browser is not there. And mobile does not go to vibration mode. Can anybody help?
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to prakashvachhani For This Useful Post:
Old 06-02-2008, 15:58   #3 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 52
Member: 276765
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Code

Quote:
Originally Posted by rkinfo_imran View Post
HI
i have chinese phone SIGMATEL S-3 with headste mode
it has 2/6 pin charging connector with 2-sim
i have the charging connector but same problem it doent have
seprate headset connector handsfree has to be used in
same charging connector

need help
regards
rkinfo_imran
-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Hi, i m Nayan try this on ur mobile *### then on ur screen it will show 5 option select factory mode & in it select option 13 charger & press ok. see if it works. give replay on [email protected] bye .
  Reply With Quote
Old 06-03-2008, 12:29   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2005
Age: 47
Posts: 95
Member: 165899
Status: Offline
Thanks Meter: 17
brother i have also same problem with sigmatel T99
  Reply With Quote
Old 06-07-2008, 17:43   #5 (permalink)
No Life Poster
 
shuaib_kashish's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Bareilly(U.P)
Age: 46
Posts: 581
Member: 405715
Status: Offline
Thanks Meter: 270
sigmatel headset

Quote:
Originally Posted by bhatt View Post
-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Hi, i m Nayan try this on ur mobile *### then on ur screen it will show 5 option select factory mode & in it select option 13 charger & press ok. see if it works. give replay on [email protected] bye .
thanks brother,
i have same problem, i try it but i coud'nt success,
i think it is hardware problem.
please guide me .
thanks too much in advance
  Reply With Quote
Old 06-09-2008, 08:17   #6 (permalink)
No Life Poster
 
SHIJILFONOTLY's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Kerala-India
Age: 41
Posts: 6,538
Member: 351924
Status: Offline
Thanks Meter: 12,429
Quote:
Originally Posted by bhatt View Post
-- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Hi, i m Nayan try this on ur mobile *### then on ur screen it will show 5 option select factory mode & in it select option 13 charger & press ok. see if it works. give replay on [email protected] bye .
brother am try this methode but problem not solved
i think this hardware problem u have solution this cause
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to SHIJILFONOTLY For This Useful Post:
Old 06-09-2008, 09:23   #7 (permalink)
No Life Poster
 
FasGsm's Avatar
 
Join Date: May 2006
Age: 33
Posts: 1,667
Member: 283725
Status: Offline
Sonork: 100.1584053
Thanks Meter: 1,925
Try this for Headset Mode.
Attached Images
File Type: jpg headset.jpg (72.2 KB, 4675 views)
  Reply With Quote
The Following 16 Users Say Thank You to FasGsm For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 06-14-2008, 08:06   #8 (permalink)
Banned
 
N.I.T's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 460
Member: 204243
Status: Offline
Thanks Meter: 67
Quote:
Originally Posted by FasGsm View Post
Try this for Headset Mode.
whr is solution plz post again
  Reply With Quote
Old 06-14-2008, 08:37   #9 (permalink)
No Life Poster
 
.::skybird::.'s Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Chinese Section
Age: 33
Posts: 826
Member: 594884
Status: Offline
Thanks Meter: 1,553
Quote:
Try this for Headset Mode.
Nothing is found there plz post again







thnx
.::skybird::.
  Reply With Quote
Old 06-14-2008, 19:35   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2004
Location: jb cell world
Age: 43
Posts: 389
Member: 70916
Status: Offline
Thanks Meter: 55
Quote:
Originally Posted by FasGsm View Post
Try this for Headset Mode.
pls upload it again
the attachment as soon as possible
  Reply With Quote
Old 06-14-2008, 20:48   #11 (permalink)
No Life Poster
 
rk19801's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: india
Age: 39
Posts: 719
Member: 238252
Status: Offline
Thanks Meter: 81
hello sir i have same problem ...................pls help
  Reply With Quote
Old 06-17-2008, 19:17   #12 (permalink)
No Life Poster
 
himanshu taldar's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: udaipur, I N D I A
Age: 33
Posts: 2,340
Member: 422762
Status: Offline
Sonork: 100.1593904
Thanks Meter: 964
Quote:
Originally Posted by FasGsm View Post
Try this for Headset Mode.
please specify clearly what is location it is .... sigmatel s3 hav 2x6 connecter socket...charging & headphone work in same socket....
  Reply With Quote
Old 06-23-2008, 06:36   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Chandreshswami's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: india ( Gujarat )
Posts: 669
Member: 370998
Status: Offline
Sonork: 100.1582579
Thanks Meter: 218
Quote:
Originally Posted by FasGsm View Post
Try this for Headset Mode.
dear bro

i cant understand how to do jumper and not understand in which part of pcb?

pls explain more....

i also attached sigmatel s2/s3 diagram

thanks

chandresh
Attached Files
File Type: rar SIGMATEL_S2_S3_W-MR10_PCB_V2.10_071207.rar (299.8 KB, 4356 views)
File Type: rar SIGMATEL_S2_S3_GW-MR10_Schematics _V2.10_071207.rar (193.3 KB, 3097 views)
  Reply With Quote
The Following 11 Users Say Thank You to Chandreshswami For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 06-26-2008, 11:09   #14 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 48
Member: 730176
Status: Offline
Thanks Meter: 10
same error help????????????????????????????/
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to arnav333 For This Useful Post:
Old 06-27-2008, 06:45   #15 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2006
Location: Beas Punjab
Age: 39
Posts: 90
Member: 321964
Status: Offline
Thanks Meter: 15
change 6227 it will work tested 100% ok but the whole no of the ic must be same
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to amit143 For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sigmatel-t99 Headset Mode plz help kabul Chinese Models & Cloned Phones 2 09-18-2008 20:30
sigmatel s3 headset mode solution bhogpurmail Infinity-Box 0 08-11-2008 19:07
a50 on heaDSET MODE please advise mohammed Siemens Hardware Repair Area 3 06-30-2004 18:10
8210 headset mode hightechsquare Nokia Hardware & Hardware Repair 4 08-17-2003 15:35
Headset mode after charging rrundle Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 07-08-2003 20:33

 



All times are GMT +1. The time now is 07:55.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.49049 seconds with 9 queries

SEO by vBSEO