GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2008, 07:57   #1 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 59
Member: 663725
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Sigmatel s3 camera module not ready,Hot Solution


Sigmatel s3 becomes Camera module not ready after formating, this seems like hardware problem, but some easy steps to recover, I did with three phones.

press * # # #

now u r on factory mode section

now click on "select type sensor"

choose gekewei and press ok.

now u r ready to use camera.


100% working solution. If not working then u have to examine hardware
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mobileunlockerz For This Useful Post:
Old 05-24-2008, 09:28   #2 (permalink)
Freak Poster
 
vijeeshkannur's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: KERALA,INDIA
Age: 34
Posts: 297
Member: 597241
Status: Offline
Sonork: 100.1575009
Thanks Meter: 85
http://http:///vbb...2&postcount=12
Quote:
Originally Posted by mobileunlockerz View Post
Sigmatel s3 becomes Camera module not ready after formating, this seems like hardware problem, but some easy steps to recover, I did with three phones.

press * # # #

now u r on factory mode section

now click on "select type sensor"

choose gekewei and press ok.

now u r ready to use camera.


100% working solution. If not working then u have to examine hardware
not doing copy -paste solution

ok
  Reply With Quote
Old 05-24-2008, 10:49   #3 (permalink)
Freak Poster
 
maximas007's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 445
Member: 433257
Status: Offline
Thanks Meter: 43
this solution dosent recrify the operator logo problem u need flash file and eprom file and flash the mobile
  Reply With Quote
Old 05-24-2008, 11:29   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: valsad gujrat india
Posts: 109
Member: 291019
Status: Offline
Thanks Meter: 17
yesssssssssss brother its worcking for me now im happy with this solution
  Reply With Quote
Old 05-24-2008, 13:40   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 10
Member: 403580
Status: Offline
Thanks Meter: 34
thanks this code for sigmatel s3 is working now i am happy
  Reply With Quote
Old 05-25-2008, 11:10   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2
Member: 750255
Status: Offline
Sonork: d_dinesh159
Thanks Meter: 0
sigmatel s3 network name probalm name ki jagah 0000 aate hai
  Reply With Quote
Old 05-26-2008, 14:37   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 116
Member: 388272
Status: Offline
Thanks Meter: 18
i am having one china mobil model 388network missing any idea
  Reply With Quote
Old 09-03-2008, 11:29   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2008
Location: electronicity, bangalore,india
Posts: 74
Member: 725871
Status: Offline
Thanks Meter: 35
thank u , its 100% workng
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sigmatel s3 camera module not ready jobykjoseph Chinese Models & Cloned Phones 63 10-07-2009 16:49
Sigmatel S400 camera module not ready .:SARCAR:. Chinese Models & Cloned Phones 0 09-23-2009 12:01
Sigmatel s3+ camera module not ready shivamobiles Chinese Models & Cloned Phones 4 09-30-2008 18:56
sigmatel s3 camera madule not ready salution kisna Chinese Models & Cloned Phones 6 07-28-2008 13:34
Sigmatel S3 Camera module Not ready . amol_sm Infinity-Box 6 05-27-2008 18:04

 



All times are GMT +1. The time now is 15:22.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.28893 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO