GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2008, 17:21   #1 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2007
Location: In India's Heart
Posts: 93
Member: 474118
Status: Offline
Sonork: 100.1620319
Thanks Meter: 20
sigmatel s90


sigmatel s90 flightmode solution
  Reply With Quote
Old 09-12-2008, 18:32   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 61
Member: 693055
Status: Offline
Thanks Meter: 14
10000000000% tested

3 Fomatting according to flash's content.
16M: Start Addr:0x00E50000; Length:0x001A0000
If the phone still cannot be powered on,then try the following adderss.
Start Addr:0x00E00000; Length:0x00200000
  Reply With Quote
Old 09-15-2008, 12:58   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Chandreshswami's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: india ( Gujarat )
Posts: 669
Member: 370998
Status: Offline
Sonork: 100.1582579
Thanks Meter: 218
Quote:
Originally Posted by dhiraj_telecom View Post
sigmatel s90 flightmode solution
Solved by formatting

COM6 [VCP0] selected
Action: reset settings
Model: Autodetect 6205-6227 NOR
Checking data, wait...
Phone should be Switched OFF !
Press and HOLD Power button now !
19200 autodetect
Initializing[6225:8A03:8A00]...
CPU: MT6225
high speed boot enabled
chip: 0001:A003:0002
Connecting, wait...
Release Power button now !
Phone detected, wait...
Hardware: MT6225,E03
Date: 2006.06.14
Version: 1.0
Version: S90_TOSHIBA_MP_V003
Version: S90_V1.0_HW
detecting structure #2...
5 11 done
67 byte(s) read
imei: 35756900011962
connection Ok
building list...
done
items to clear: 157
warning: wrong packet cs
warning: wrong packet cs
157 of 157 items cleared
building list...
done
0 items remains
Finished, time used: 20 sec
Remove/Install battery now !
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Chandreshswami For This Useful Post:
Old 09-19-2008, 16:48   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Member: 847570
Status: Offline
Sonork: aaru.ganesh
Thanks Meter: 0
i have sigmatel s90 ,i tried all type of video formats using xilli softconveters still it is showing invalid video format pls send some tips
  Reply With Quote
Old 09-19-2008, 17:01   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2004
Location: jamshedpur
Age: 33
Posts: 4,277
Member: 59185
Status: Online
Sonork: 100.1593175
Thanks Meter: 4,882
u can also try this one bro
sigmatel s90 flight mode
with out sim type*#3646633#
then you wil get eng menu
choose option 5 misc
then choose option 6 assert testing
now menu will open
then select dual mode

NOW YOUR S90 WILL OK
  Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to lalitjsraks For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-26-2008, 11:20   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2007
Location: In India's Heart
Posts: 93
Member: 474118
Status: Offline
Sonork: 100.1620319
Thanks Meter: 20
thanks brother


thanks thankyou
  Reply With Quote
Old 09-27-2008, 15:38   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2006
Location: INDIA
Posts: 898
Member: 350571
Status: Offline
Thanks Meter: 896
Quote:
Originally Posted by xxxman View Post
u can also try this one bro
sigmatel s90 flight mode
with out sim type*#3646633#
then you wil get eng menu
choose option 5 misc
then choose option 6 assert testing
now menu will open
then select dual mode

NOW YOUR S90 WILL OK
this is right solution already i am tested
  Reply With Quote
Old 10-08-2008, 09:45   #8 (permalink)
No Life Poster
 
md jawad's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: india
Posts: 597
Member: 729723
Status: Offline
Thanks Meter: 209
i tried dis *#3646633# but its not working it shows dont submit as a bug then display goes blank again d same problem flight mode any one help
  Reply With Quote
Old 10-22-2008, 16:11   #9 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Jul 2006
Location: gingee
Age: 39
Posts: 43
Member: 317953
Status: Offline
Thanks Meter: 4
sigmatel s90 pinout, or how will u clear welcome note for flight mode condition, but menu is not working
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to shoukatali For This Useful Post:
Old 10-23-2008, 14:01   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 339
Member: 761820
Status: Offline
Sonork: 100.1594410
Thanks Meter: 30
Quote:
Originally Posted by md jawad View Post
i tried dis *#3646633# but its not working it shows dont submit as a bug then display goes blank again d same problem flight mode any one help
After you do that your fone menu will be working... make sure you chage the mode from flight mode to duel sim card before puting your line
Regards Tanzania
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to xtream 08 For This Useful Post:
Old 10-25-2008, 08:22   #11 (permalink)
Freak Poster
 
murthyy's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Krishnagiri,Tamilnadu,INDIA
Age: 40
Posts: 484
Member: 265133
Status: Offline
Thanks Meter: 155
this code *#3646633# works on some phone and doesnt work on some
  Reply With Quote
Old 10-31-2008, 16:32   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Location: TS,india
Posts: 229
Member: 567543
Status: Offline
Thanks Meter: 60
u can format with spider man box 100% working
  Reply With Quote
Old 11-11-2008, 11:55   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Member: 898023
Status: Offline
Sonork: amol
Thanks Meter: 0
dear sir ,

*#3646633# after using this code i have entered in eng. mode.in the option MISC. i select the fast sim ,then my cell turned off
what can i do now to power on them?
  Reply With Quote
Old 12-25-2008, 13:27   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2008
Location: kashmir
Posts: 150
Member: 765926
Status: Offline
Thanks Meter: 57
i also selected the fast sim option but my set went off and doesnt switch on now.my phone doest have a cable connector/damaged. how do i connect the universal cable of spider to pcb
  Reply With Quote
Old 05-12-2009, 06:55   #15 (permalink)
Freak Poster
 
.::sravan::.'s Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: warangal
Age: 33
Posts: 257
Member: 958436
Status: Offline
Sonork: 100.1593478
Thanks Meter: 39
slgmatel s90 pinouts

slgmatel s90 pinouts give me any one pls urgent
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sigmatel s90 fm flightmode cellbhai Infinity-Box 17 01-22-2009 19:56
sigmatel s90 forrmeting code ~:Sujyot GSM Zone:~ SpiderMan 3 10-09-2008 17:58
sigmatel s90 SATISH Infinity-Box 2 09-20-2008 10:28
sigmatel s90 dhiraj_telecom Chinese Models & Cloned Phones 1 09-12-2008 16:32
Sigmatel S90 SATISH Chinese Models & Cloned Phones 1 08-27-2008 14:29

 



All times are GMT +1. The time now is 12:41.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.38752 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO