GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-23-2008, 07:55   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 9
Member: 528813
Status: Offline
Thanks Meter: 6
SIGMATEL S90 flight mode


SIGMATEL S90 flight mode can you help me please
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to prasadks18 For This Useful Post:
Old 09-23-2008, 07:57   #2 (permalink)
Freak Poster
 
bhuvanele's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: India
Posts: 457
Member: 237210
Status: Offline
Thanks Meter: 89
just format user aea using any china tools, your problem will be solved
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bhuvanele For This Useful Post:
Old 09-23-2008, 08:03   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 7
Member: 470293
Status: Offline
Thanks Meter: 0
sigmatel s90

the only for software or format

any chaina device

will be solve

10000000000000000000000000000000001
  Reply With Quote
Old 09-23-2008, 09:46   #4 (permalink)
No Life Poster
 
.::koolfriend4u::.'s Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,478
Member: 200145
Status: Offline
Sonork: 100.1596786
Thanks Meter: 677
hai

with out sim *#3646633#
you wil get eng menu
option 5 misc
option 6 assert testing
now menu will open
u select dual mode..

post ur result..

good luck
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to .::koolfriend4u::. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-23-2008, 14:32   #5 (permalink)
Freak Poster
 
cell surgeon's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: INDIA (chennai)
Posts: 156
Member: 698937
Status: Offline
Thanks Meter: 82
No need to format bros,
Solution Is Just,

Dial- *#3646633# in the home screen, u will see engineer mode select 5th option 'Misc' then 6th option 'Assert Testing' now your phone will restart, now u can able to enter menu go to settings & select 'Dualsim open' mode.

For S4 Flight mode,

Use Stick click Home Key In The Icons In The Left (only on touch screen)
Ur Menu Will Be Opened go to settings Just Change From Flight Mode To Dual Sim Open.

Enjoy...
  Reply With Quote
The Following 11 Users Say Thank You to cell surgeon For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 10-09-2008, 08:59   #6 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Aug 2008
Location: gotan
Posts: 45
Member: 835235
Status: Offline
Sonork: kamalsikhwal
Thanks Meter: 4
with out sim *#3646633#
you wil get eng menu
option 5 misc
option 6 assert testing
now menu will open
u select dual mode..
  Reply With Quote
Old 10-09-2008, 13:04   #7 (permalink)
Freak Poster
 
az cells's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Hert of North KA 25
Age: 38
Posts: 333
Member: 115516
Status: Offline
Thanks Meter: 113
sigmatel s90

Quote:
Originally Posted by kamalsikhwal View Post
with out sim *#3646633#
you wil get eng menu
option 5 misc
option 6 assert testing
now menu will open
u select dual mode..




not working for me plz give any other slution
  Reply With Quote
Old 10-11-2008, 22:41   #8 (permalink)
Product Manager
 
InfinitySupport's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: infinity-box
Posts: 37,904
Member: 130995
Status: Offline
Thanks Meter: 34,382
Quote:
Originally Posted by az cells View Post
not working for me plz give any other slution
Hello,

Just make \"format ffs\" and restore original imei after format.
  Reply With Quote
Old 10-11-2008, 23:36   #9 (permalink)
Freak Poster
 
BHARGAV's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: HYDERABAD
Posts: 485
Member: 126000
Status: Offline
Sonork: 100.1593044
Thanks Meter: 110
@az cells

Code working 100% on sigmatel s90.check once
  Reply With Quote
Old 10-16-2008, 03:59   #10 (permalink)
No Life Poster
 
zahidnawaz's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Pakistan
Age: 36
Posts: 866
Member: 616556
Status: Offline
Thanks Meter: 109
not working 4 me sigmatel S90
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to zahidnawaz For This Useful Post:
Old 10-16-2008, 17:08   #11 (permalink)
Freak Poster
 
luqmaan751's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: INDIA
Posts: 396
Member: 416940
Status: Offline
Thanks Meter: 173
this codes r work for some handset
  Reply With Quote
Old 10-23-2008, 15:27   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Location: ram garh rorh
Posts: 14
Member: 515168
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Thumbs down

hi dear friend hello to all of u thanx for u r help and happy diwali to all
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to karnailmehla For This Useful Post:
Old 10-23-2008, 15:28   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Location: ram garh rorh
Posts: 14
Member: 515168
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Thumbs down thanx

hi dear friend hello to all of u thanx for u r help and happy diwali to all
  Reply With Quote
Old 10-24-2008, 15:38   #14 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Aug 2008
Location: gotan
Posts: 45
Member: 835235
Status: Offline
Sonork: kamalsikhwal
Thanks Meter: 4
with out sim *#3646633#
you wil get eng menu
option 5 misc
option 6 assert testing
now menu will open
u select dual mode.. not working other slution formating ffs..
  Reply With Quote
Old 10-24-2008, 15:43   #15 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Aug 2008
Location: gotan
Posts: 45
Member: 835235
Status: Offline
Sonork: kamalsikhwal
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by prasadks18 View Post
SIGMATEL S90 flight mode can you help me please
format any chaina device 1000...paroblam sol
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to kamalsikhwal For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sigmatel s90 flight mode SMDSAFE Chinese Models & Cloned Phones 15 06-11-2011 04:43
sigmatel s4 flight mode crackp0d Chinese Models & Cloned Phones 45 07-15-2010 10:45
S90 flight mode code afhaan Chinese Models & Cloned Phones 0 12-04-2009 11:51
china sigmatel s90 flight mode problem saqi160 Chinese Models & Cloned Phones 3 02-01-2009 01:26
S90 Flight mode ananth Chinese Models & Cloned Phones 1 10-10-2008 12:59

 



All times are GMT +1. The time now is 04:29.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.45093 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO