GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-16-2008, 13:51   #1 (permalink)
No Life Poster
 
hans salim's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: in this world
Posts: 2,130
Member: 292087
Status: Offline
Sonork: 1575183
Thanks Meter: 141
spreadtrum cpu 6600ds tv mobile s603 userlock

any ideal to remove userlock in this model?
  Reply With Quote
Old 09-16-2008, 14:38   #2 (permalink)
No Life Poster
 
DIGITAL BABU's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: fb.com/digitalbabu
Posts: 1,563
Member: 420857
Status: Offline
Sonork: 100.1576793
Thanks Meter: 1,733
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by hans salim View Post
any ideal to remove userlock in this model?
its veay easy to why when you use to CPF-BOX Ⅱ


br,
flasherbox
  Reply With Quote
Old 10-18-2008, 18:43   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2008
Location: MALAYSIA
Posts: 135
Member: 755690
Status: Offline
Sonork: glxkks
Thanks Meter: 7
can you help me know the pin out ..pls
thanks..
  Reply With Quote
Old 06-02-2010, 14:56   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 697
Member: 359895
Status: Offline
Sonork: 100.107909
Thanks Meter: 132
hello

give work pinout
  Reply With Quote
Old 05-03-2011, 14:26   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: hasimara siliguri.West Bengal
Posts: 21
Member: 1443029
Status: Offline
Thanks Meter: 1
how to format spreadtrum cpu set? If any body know pls help!!!!!!!!!!!
  Reply With Quote
Old 05-03-2011, 14:59   #6 (permalink)
No Life Poster
 
GOLDEN-SHARIF's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: GaZiPuR,BaNgLaDeSh
Age: 29
Posts: 3,054
Member: 66430
Status: Offline
Sonork: 100.1601372 (iN Ur mInD)
Thanks Meter: 1,949
Quote:
Originally Posted by hans salim View Post
any ideal to remove userlock in this model?
its veay easy to why when you use SpiderMan , t-box , GPGDragon
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I need flash file for tv mobile cpu 6600d halp plsssssssss d.jain SpiderMan 0 10-31-2009 13:10
spreadtrum tv mobile hang solution .::Indrojith::. Chinese Miracle & PinFinder 4 04-20-2009 08:50
spreadtrum cpu like 6600d-6600m is it possible dreams_bd SpiderMan 2 03-26-2009 18:07
n99i spreadtrum cpu d2000+ 6600d flash files ..::UFUK26::.. Chinese Models & Cloned Phones 0 02-16-2009 12:01
S603 chinese TV mobile MLA Chinese Models & Cloned Phones 0 10-31-2008 09:05

 



All times are GMT +1. The time now is 23:12.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.21080 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO