GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-01-2009, 16:48   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 36
Posts: 9,602
Member: 146708
Status: Offline
Sonork: 100.108221
Thanks Meter: 1,595
Spreadtrum Flasher..? CPU R..?


hi all and china experts..

is there any free flasher for cpu R..? i have full backup of phone (readed by spiderman) after flashing phone still no power on.. phone was really working fine...
  Reply With Quote
Old 04-01-2009, 17:29   #2 (permalink)
Moderator
 
tkowsar's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Bangladesh & Bahrain
Posts: 3,159
Member: 233205
Status: Offline
Thanks Meter: 4,954
Quote:
Originally Posted by LoveLess View Post
hi all and china experts..

is there any free flasher for cpu R..? i have full backup of phone (readed by spiderman) after flashing phone still no power on.. phone was really working fine...

r u trying to format with spiderman? if yes, i think now need to flash it with another same file.
  Reply With Quote
Old 04-01-2009, 17:34   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 36
Posts: 9,602
Member: 146708
Status: Offline
Sonork: 100.108221
Thanks Meter: 1,595
Quote:
Originally Posted by tkowsar View Post

r u trying to format with spiderman? if yes, i think now need to flash it with another same file.
no sir..

pls check the thread..


2.52 Software is Killer..?
  Reply With Quote
Old 04-01-2009, 17:40   #4 (permalink)
Moderator
 
tkowsar's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Bangladesh & Bahrain
Posts: 3,159
Member: 233205
Status: Offline
Thanks Meter: 4,954
Quote:
Originally Posted by LoveLess View Post
no sir..

pls check the thread..


2.52 Software is Killer..?


can u try with spiderman 2.50, some of spd tested by this version. now try to format, if still not power on, download a good file or collect, than flash again.


1 thing, don't try with read file by spiderman, some of spd cpu spiderman not read perfectly.
  Reply With Quote
Old 04-01-2009, 17:49   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 36
Posts: 9,602
Member: 146708
Status: Offline
Sonork: 100.108221
Thanks Meter: 1,595
Quote:
Originally Posted by tkowsar View Post
can u try with spiderman 2.50, some of spd tested by this version. now try to format, if still not power on, download a good file or collect, than flash again.


1 thing, don't try with read file by spiderman, some of spd cpu spiderman not read perfectly.
thanx sir..

i tried with 2.49 - 2.51 - 2.52 - 2.53.. no result... and i tried to format it after flashing.. still no power on.. i downlaoded and flashed good flash file on support.. same result.. no power on..
  Reply With Quote
Old 04-01-2009, 17:52   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 36
Posts: 9,602
Member: 146708
Status: Offline
Sonork: 100.108221
Thanks Meter: 1,595
Quote:
Originally Posted by tkowsar View Post
can u try with spiderman 2.50, some of spd tested by this version. now try to format, if still not power on, download a good file or collect, than flash again.


1 thing, don't try with read file by spiderman, some of spd cpu spiderman not read perfectly.
2.50 sw not exist on support...


http://www.flashgsm.com/spiderman/updates.asp

if u have it can u add it sir..?
  Reply With Quote
Old 04-02-2009, 20:56   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Age: 36
Posts: 9,602
Member: 146708
Status: Offline
Sonork: 100.108221
Thanks Meter: 1,595
waiting...

still dead...
  Reply With Quote
Old 05-16-2009, 06:32   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Member: 1019200
Status: Offline
Thanks Meter: 0
is there any flasher tools for china phone & clone phones using tornado box?
  Reply With Quote
Old 05-16-2009, 07:12   #9 (permalink)
No Life Poster
 
FasGsm's Avatar
 
Join Date: May 2006
Age: 33
Posts: 1,667
Member: 283725
Status: Offline
Sonork: 100.1584053
Thanks Meter: 1,925
Quote:
Originally Posted by ehngie View Post
is there any flasher tools for china phone & clone phones using tornado box?
Search in forum already many free software posted for china phones.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spreadtrum phone CPU SC 6600R Flash Manual(C1000+) jack-china SpiderMan 18 04-15-2010 11:59
Spreadtrum SC6600R2 CPU....???? amanvir Infinity-Box 3 05-23-2009 21:49
C800+ Spreadtrum SC6600I CPU flash files selam SpiderMan 0 09-19-2008 09:52
how to connect spreadtrum based cpu .:RAJESH:. Infinity-Box 0 04-19-2008 06:59
Spreadtrum phone CPU SC 6600R Read Manual(C1000+) jack-china SpiderMan 0 03-22-2008 06:38

 



All times are GMT +1. The time now is 16:18.



Powered by Searchlight © 2020 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.34286 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO