GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-05-2009, 02:40   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Member: 1020997
Status: Offline
Thanks Meter: 0
touch screen out of alignment


After "Restore Factory Settings" My Mini iPhone touch screen out of alignment, I tried to do screen calibration but it keep continue to prompt me to calibration non stop..

I tried to connect te USB cable and install ChineseMiracle and it say cannot detect Dongle....

Please help


  Reply With Quote
Old 05-05-2009, 18:41   #2 (permalink)
No Life Poster
 
PRINCE MOBILE's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Upleta
Posts: 511
Member: 449748
Status: Offline
Thanks Meter: 161
repair celibration with infinity.
  Reply With Quote
Old 05-06-2009, 08:59   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Member: 1020997
Status: Offline
Thanks Meter: 0
how to repair? I cannot find any complete user guide...

example what tools/software i need?

I use ChineseMiracle and USB data cable connecting to phone COM5.. I keep getting this

==== log opened: [4/30/2009 10:17:59 AM] ====
Application: C:\Program Files\InfinityBox\ChineseMiracle\ChineseMiracle.ex e
Loading data, wait...
[Infinity Box] Chinese Miracle v2.81
error: Dongle is not found

What is Dongle?
  Reply With Quote
Old 05-06-2009, 09:20   #4 (permalink)
Freak Poster
 
aliarjun's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 358
Member: 745934
Status: Offline
Thanks Meter: 38
if u r using Infinity box then, u will find the mode option button, choose mode 2 3 4 5 etc... may be it will help you.
but in sigmatel its hard to caliberate.. this is my personal experience... what you have to do is attached working screen and then caliberate it.. other wise you have to full flash..

@ hotlink8899 dongle means the device that you attached with USB. In your case the Infinity box is not properly connected or damaged.
  Reply With Quote
Old 05-06-2009, 09:20   #5 (permalink)
Freak Poster
 
aliarjun's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 358
Member: 745934
Status: Offline
Thanks Meter: 38
if u r using Infinity box then, u will find the mode option button, choose mode 2 3 4 5 etc... may be it will help you.
but in sigmatel its hard to caliberate.. this is my personal experience... what you have to do is attached working screen and then caliberate it.. other wise you have to full flash..

@ hotlink8899 dongle means the device that you attached with USB. In your case the Infinity box is not properly connected or damaged.
  Reply With Quote
Old 05-07-2009, 04:20   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Member: 1020997
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Infinity box is a hardware that I need it in order to connect the phone?
  Reply With Quote
Old 05-07-2009, 04:31   #7 (permalink)
No Life Poster
 
suwaree's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 701
Member: 572409
Status: Offline
Thanks Meter: 1,438
  Reply With Quote
Old 05-07-2009, 07:35   #8 (permalink)
No Life Poster
 
FasGsm's Avatar
 
Join Date: May 2006
Age: 33
Posts: 1,667
Member: 283725
Status: Offline
Sonork: 100.1584053
Thanks Meter: 1,925
Quote:
Originally Posted by hotlink8899 View Post
Infinity box is a hardware that I need it in order to connect the phone?
Dear u connect with infinty exe with out infinty box(and u have,nt infinty box) for more details check in infinity section by the way i think perhpas ur touch screen one corner is borken if u r good in hardware here is the link how u can repair touch screen

Touch Screen repair(with pictures)

or can change touch pannel but u have to b professional other wise can damage ur phone screen .
  Reply With Quote
Old 05-07-2009, 09:20   #9 (permalink)
No Life Poster
 
SE-THAILAND's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: khonkean,thailand
Posts: 741
Member: 10084
Status: Offline
Thanks Meter: 273
is easy if u have backup file.if u not any backup file please post original ur phone version may i can help
sam
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
out of touch calibration zandoo Infinity-Box 3 06-27-2009 16:13
phone locked out on touch screen samsung sghf480 please help yorel69 Samsung Flashers, Software, Firmware. 0 05-21-2009 01:59
@ infinity , need to be touch screen cal. of this flash file Faisal_Computer Infinity-Box 0 01-04-2009 16:38
+ Nokia to launch touch-screen version of S60 platform! apocalypso Nokia Multimedia 0 10-16-2007 21:17
Need Demo Video Clips of touch screen phones avroy7 Off Topic Zone 0 09-17-2007 18:42

 



All times are GMT +1. The time now is 06:20.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.52845 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO