GSM Shop GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Chinese Models & Cloned Phones

Chinese Models & Cloned Phones All China Phone Platforms like (MTK, Spreadtrum.. etc.) Cloned Nokia Nokla & Motorola . etc. Phones are included

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-15-2010, 15:19   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Member: 1369992
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Trouble with Touchscreen, cannot login


I have a M002L clonephone for 2 weeks now.
It worked fine till now.
By starting up he asks for the 4digit pin, but i cannot enter it.
It seems that the screen has been replaced and the keys do not respond to the wanted digit.
I managed in entering 4 times the 0 (0000= pin) by finger, but the ok button is under the screen, 2cm so i cannot reach it.
Changing battery or simcard doesnt help and cannot come into the menu for setting back to fabric settings.
Have no software and cannot find it to reload it with usb cable.
Who can help, or is there any service station for this type of phone?
Live in Holland, Groningen.
  Reply With Quote
Old 09-27-2010, 13:41   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Member: 1404368
Status: Offline
Thanks Meter: 0
beste, ik kan je goed begrijpen.
ik ben van belgie, iemand heeft de gsm meegebracht van singapore.
ik kan mijn pincode ook moeilijk ingeven ik kan heel moeilijk de cijfers ingeven.
De toets ok en wissen staan op mijn scherm maar kan deze niet indrukken dus kan mijn pin code ook niet bevestigen. Weet jij ondertussen al iets meer , hoe jij u prbleem hebt opgelost? want op het net is er ook weining over te vinden e en de fabriekinstelling doet het ook ni e.echt stom hoop mss dat jij al iets meer hebt gevonden.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with 6110 paulomt1 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 05-25-2009 17:29
NHE_8 wont work with NHEK5689.dll v3 steve Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 07-23-1999 16:48
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 01:44
Netmonitor with FBus???? ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 06-09-1999 18:04

 



All times are GMT +1. The time now is 09:30.



Powered by Searchlight © 2019 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2017 -
Page generated in 0.18778 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO