GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > Multi-Box TEAM Products > PadFinder box

PadFinder box Smart universal box for Chinese phones ( for all phones ) with automatic pinouts search functions.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-13-2009, 08:47   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 896
Member: 701779
Status: Offline
Sonork: 100.1622334
Thanks Meter: 114
spreadtrum prob help

  Reply With Quote
Old 01-13-2009, 08:50   #2 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 34
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,648
And? What si the problem man? Soft working
  Reply With Quote
Old 01-13-2009, 09:02   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 896
Member: 701779
Status: Offline
Sonork: 100.1622334
Thanks Meter: 114
its shows only ready means hang.. when i try to untick system eeprom it will run my problem now q380 shows on screen of phone imei error no tones no picture in multimedia. pls help me sir also cam not working
  Reply With Quote
Old 01-13-2009, 09:14   #4 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 34
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,648
Quote:
Originally Posted by lorenzo roberto View Post
its shows only ready means hang.. when i try to untick system eeprom it will run my problem now q380 shows on screen of phone imei error no tones no picture in multimedia. pls help me sir also cam not working
Sorry but I cant see on your pic any problem with soft. Connect ok. So make next steps
  Reply With Quote
Old 01-13-2009, 09:22   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 896
Member: 701779
Status: Offline
Sonork: 100.1622334
Thanks Meter: 114
well it doesnt show on screen shot but i already tick the update firmware but soft dont run as you can se sir stack at ready.. and phone cam now not working and in screeen shows imei error.
  Reply With Quote
Old 01-13-2009, 10:24   #6 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 896
Member: 701779
Status: Offline
Sonork: 100.1622334
Thanks Meter: 114
where is your support sir?
  Reply With Quote
Old 01-13-2009, 10:39   #7 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 34
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,648
Quote:
Originally Posted by lorenzo roberto View Post
where is your support sir?
Make a correct question first. All is ok with your soft
  Reply With Quote
Old 01-13-2009, 12:46   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 896
Member: 701779
Status: Offline
Sonork: 100.1622334
Thanks Meter: 114
at first phone came to me in hang condition apple sign only appear when i power it on,( operation )
open soft spreadtrum 1.1 search pinout success.. tick connect/read flash info i select mcu firmware that was downloaded at support ticked MCU Firmware only,and i use update firmware now software run smoothly. after the operation i power it on now phone shws at screen imei error i put sim card for a test check the function of phone i change the lang. to english done use camera funtion no luck not working try to send a messgd failed.. i think problem was in eeprom i try to change imei result was same it shows again imei error when i turn it on. now i repeat the operation by adding MCUFirmware,system EEPROM User, Data, Product Data, and ticked update firmware... soft dont run normally it was hang and stated only READY....... thats why i posted that screenshot sir. im waiting for your answer. more power to padfinder.
  Reply With Quote
Old 01-13-2009, 13:06   #9 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 34
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,648
Quote:
Originally Posted by lorenzo roberto View Post
at first phone came to me in hang condition apple sign only appear when i power it on,( operation )
open soft spreadtrum 1.1 search pinout success.. tick connect/read flash info i select mcu firmware that was downloaded at support ticked MCU Firmware only,and i use update firmware now software run smoothly. after the operation i power it on now phone shws at screen imei error i put sim card for a test check the function of phone i change the lang. to english done use camera funtion no luck not working try to send a messgd failed.. i think problem was in eeprom i try to change imei result was same it shows again imei error when i turn it on. now i repeat the operation by adding MCUFirmware,system EEPROM User, Data, Product Data, and ticked update firmware... soft dont run normally it was hang and stated only READY....... thats why i posted that screenshot sir. im waiting for your answer. more power to padfinder.
You must format eeprom area
  Reply With Quote
Old 01-14-2009, 04:49   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 896
Member: 701779
Status: Offline
Sonork: 100.1622334
Thanks Meter: 114
i did already format eeprom area... phone now can send a sms camera working fine.. but some feature like setting up wallpaper wont appear in main screen in lower part of screen its shows four lines written IMEI error!!!!!!! how could i possibly repair this prob.? help me sir coz i dont want to make any operation tha would bring phone to dead until i got your assitance.. thanks for giving such time.
  Reply With Quote
Old 01-14-2009, 08:18   #11 (permalink)
No Life Poster
 
GSMtricks's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Age: 34
Posts: 11,016
Member: 3610
Status: Offline
Sonork: 100.54638
Thanks Meter: 1,648
Quote:
Originally Posted by lorenzo roberto View Post
i did already format eeprom area... phone now can send a sms camera working fine.. but some feature like setting up wallpaper wont appear in main screen in lower part of screen its shows four lines written IMEI error!!!!!!! how could i possibly repair this prob.? help me sir coz i dont want to make any operation tha would bring phone to dead until i got your assitance.. thanks for giving such time.
Than change IMEI is simply
  Reply With Quote
Old 01-15-2009, 07:01   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 896
Member: 701779
Status: Offline
Sonork: 100.1622334
Thanks Meter: 114
imei was already changed sir, phone condition still the same IMEI error appear on phnoe display.. what to do?
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6300 Display Prob + Signal Prob Help imran_mz1 Nokia Hardware & Hardware Repair 7 09-24-2008 11:58
Sagem myG-5 unlock prob HELP idss ARM9 BASED M62 / M62+ 7 08-23-2004 09:48
6210 Probs Help PLZ! DABOSS Nokia Hardware & Hardware Repair 2 05-31-2003 20:13
M35 net probs, help! diGO x1x to x45/x50 6 12-26-2002 21:23
Guys Iam In Prob Help Me :( maher_teamoo x1x to x45/x50 4 10-16-2002 20:30

 



All times are GMT +1. The time now is 09:48.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.48481 seconds with 8 queries

SEO by vBSEO